1515

Airbus vänder åter till vinst – höjer prognosen för antalet leveranser

Flygplanstillverkaren Airbus, världens största tillverkare av kommersiella jetflygplan, redovisar en rejäl resultatvändning för årets första halvår i takt med att flygplansleveranserna åter tagit fart.

Innehåll från Götessons IndustriAnnons

Det kreativa och flexibla kontoret är morgondagens arbetsplats

Allt fler företag ser över möjligheten till en hybrid arbetsplats. Det ställer nya krav på en arbetsmiljö som ska vara flexibel och passa den hållbara människan som nu är van vid hemmakontorets bekvämligheter. 

– Vi tror att trenden går mot hybridarbetande och då behöver kontoren vara anpassningsbara för de behov som finns, och som kan skilja sig dag för dag. Man har blivit van vid att arbeta ostört hemma, därför behöver man ha en god akustik och erbjuda tysta platser för hög koncentration, säger Jessica Carlstein, Marknadschef.

Götessons produkter inom ljud- och kontorsmiljö och möbel- och inredningsdesign syns bland annat i allt från skolor till hotell och har även synts i Netflix serien Snabba Casch. 

– Vi jobbar på temat ”från work place till creative space” och skapar en kreativ arbetsplats med mycket god ergonomi och akustik. Våra möbler och produkter bygger på en innovativ design, flexibilitet och hållbarhet som ligger helt rätt i tiden nu när många, helt eller delvis, återvänder till arbetsplatsen, säger Jessica.

Kreativ och flexibel arbetsplats

Att anpassa arbetsplatsen till medarbetarnas behov är viktigt för företag att tänka på när de optimerar sina kontorsytor. Bland annat bör hänsyn tas till mängden personal på plats, typ av möten som utförs och möjlighet till avskärmning för både akustik och avskildhet när man förändrar kontorslandskapen. Götessons erbjuder det som krävs för det moderna, smarta och flexibla kontoret med allt från mjuka möbler med eluttag, belysning, ståmattor, ergonomiska pilatesbollar och textilskärmar för avskärmning på hjul med växtlådor för god akustik. 

– Förändringen behöver göras på ett lekfullt och mjukt sätt. Samtidigt är det viktigt att erbjuda olika miljöer som snarlika hemmakontoret, som att kunna avskärma och hitta en tyst eller kreativ yta. Där erbjuder vi exempelvis små hus som är ljudabsorberande och inredda med soffor där man kan sätta i skrivbord, säger Jessica.

Fokus på kvalitet och hållbarhet

– På vår sajt kan vi rita upp allt digitalt med 3D ritningar och även räkna ut akustiken i ett rum. Sedan är alla våra produkter som tillverkas kundorderstyrda vilket, tillsammans med vårt cirkulära återbrukstänk med Götesson Loop, är ett sätt för oss att lägga fokus på kvalitet och hållbarhet, säger Jessica.

Om Götessons

Götessons Industri AB är ett företag som skapar ergonomiska, funktionella och väldesignade helhetslösningar med Europa som marknad. Företaget grundades 1984 i Dalstorp av Ola Götesson. I maj 2015 flyttade man till en ny fastighet i Ulricehamn som samma år blev utsett till Sveriges 3:e snyggaste kontor. 

1992 uppfann man väldens första kabeldike, vilket blev starten av vad Götessons är idag och 2010 skapade Götessons en bordskärm med blixtlås som blev den första textila produkten och en milstolpe i Götessons historia. Sedan dess har Götessons expanderat på den nordiska och internationella marknaden och har utställningar i Stockholm, Göteborg och Malmö samt vid huvudkontoret i Ulricehamn. Götessons är certifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001 och har flera svanen märkta produkter i sortimentet.

www.gotessons.se 

Mer från Götessons Industri

Artikeln är producerad av Brand Studio i samarbete med Götessons Industri och ej en artikel av Dagens industri

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?