Annons

VD till TLS

TLS förser Sveriges och Norges värme- och vattenverk med mätutrustning. TLS grundades 2009, omsätter drygt 70 MSEK och har 8 anställda i Sverige och Norge med huvudkontor på Skeppsbron i Stockholm. TLS är en del av den noterade tekniklösningskoncernen Addtech.

Vi söker en entreprenöriell verkställande direktör som med stort kund- och marknadsfokus kan leda och kontinuerligt utveckla bolaget. Du har en stark känsla för affärer och lönsamhet samt förmåga att se nya möjligheter. Du leder genom andra och skapar tillväxt genom att motivera, engagera, vårda och utveckla kulturen och medarbetarna i organisationen. Du främjar varaktiga relationer med bolagens olika intressenter och leder utvecklingen av verksamheten.

Din bakgrund är över tio års kommersiellt arbete samt chefserfarenhet från industri- eller tjänstesektorn.
Erfarenhet av offentlig upphandling, förståelse/intresse för digitalisering av produkterbjudanden, kunskap om Vatten & Avlopp eller Läckage och universitetsexamen som Civilingenjör, Civilekonom eller motsvarande är meriterande.

Tjänsten är baserad på huvudkontoret.

Mer information, kontakt och ansökan:
Joakim Hoffman, Managing Partner, Hoffman & Partners,
Tel: 08-506 362 76, mobil: 070-398 97 63
Maila din ansökan till : joakim.hoffman@hoffmanpartners.se
www.hoffmanpartners.se

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera