Annons

Redovisningschef

Aurora Innovation grundades 2005 i Uppsala, där vi har vårt huvudkontor. Idag är vi ca 90 anställda och har en omsättning på cirka 150 miljoner. Våra anställda arbetar inom produktutveckling, sälj, marknad och kundservice på våra kontor i Sverige, Finland, Nederländerna och Spanien. Vi har cirka 6 000 molnbaserade installationer hos våra kunder runt om i Europa och arbetar aktivt med att bredda vår marknad. Aurora Innovation är ett SaaS-bolag som har utvecklat en unik digital plattform för patientkontakt – ”Aurora teleQ”. Vi brinner för att öka patienternas tillgång till vårdtjänster och samtidigt skapa välfungerande arbetsmiljöer för vårdpersonalen. Aurora teleQ innehåller allt från återuppringning, chatt och video till bokning och dialog via webben, och bidrar till en tillgänglig vård med patienten i fokus. Vi vill helt enkelt göra livet lite lättare för både patienter och vård.

www.aurorainnovation.com

Företaget är nu inne i en expansionsfas och vi söker nu en driven Redovisningschef för att vara med och sätta upp nya rutiner och processer och vara en viktig del i företagets utveckling.

Tjänsten rapporterar direkt till CFO och är med placering i Uppsala city precis vid tågstationen väl lämpad för pendling. Möjligheter till hybridarbete finns.

Arbetsuppgifter:

 • Ansvara för månads-, kvartals- och årsbokslut enligt K3 regelverket

 • Vara kravställare emot redovisningsbyråer i respektive land

 • Kvalitetssäkra och analysera ekonomiskdata för respektive affärsenhet

 • Driva förändring tillsammans med CFO och genomföra kartläggning och processutveckling för att ta hem redovisningsfunktionen ifrån vår svenska redovisningsbyrå

 • Ha kontakt med revisorer, landschefer och tillsammans med CFO sätta upp deras budget

 • Vara med och sammanställa management-rapportering

Rollen kommer att utvecklas över tid då dessa utvecklingsprojekt gått i mål. Vilket kommer innebära möjlighet för dig att vara med och rekrytera upp personal till redovisningsavdelningen och därmed få personalansvar på sikt.

Profil:

 • Civilekonom eller motsvarande högskoleutbildning med minst 5–15 års arbetslivserfarenhet.

 • Gedigen erfarenhet utav redovisning och bokslutsarbete. Du har tidigare arbetat som redovisningsansvarig, redovisningschef, financial controller eller revisor.

 • Du har goda kunskaper av ekonomisystem och meriterande är om du tidigare vart med i något systembyte men det är inget krav.

 • Du har ett gott ordningssinne och tycker om problemlösning samt sätta upp nya rutiner och processer.

 • Som person är du både noggrann, självgående och ansvarstagande.

 • Du har goda kunskaper i engelska och svenska.

Vill du ta denna spännande möjlighet att få vara med och utforma denna ekonomifunktion på ett innovativt och trevligt bolag? Vi kommer kunna erbjuda dig ett tydligt ansvarsområde och spännande arbetsuppgifter. Vill du ta nästa steg i din utveckling och vara med oss och växa?

I denna rekrytering samarbeta Aurora Innovation med rekryteringsföretaget Uniqruit. Ta chansen och skicka in ditt CV på länken nedan vid frågor kontakta Tobias Danielsson ansvarig rekryterare på Uniqruit 072-1864773. www.uniqruit.com

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera