Annons

IT-specialist, Dufry, Stockholm

Dufry är världens ledande travelretail företag med verksamhet i 66 länder. Dufry har fler än 31 000 medarbetare runt om i världen och driver butiker på 420 platser på bland annat flygplatser och kryssningsfartyg. I Sverige arbetar cirka 300 medarbetare i företaget som driver butiker på 13 flygplatser. De största butikerna finns i Stockholm - Arlanda, Göteborg - Landvetter samt Malmö - Sturup. Dufry i Sverige säljer främst parfym & kosmetik, vin, sprit & tobak samt accessoarer.

Vill du ansvara för att säkerställa en säker och välfungerande IT-miljö och POS-system i våra taxfree-butiker och kontor? Nu har du möjlighet att bli en del av ett globalt IT-team och ha dagliga interaktioner med Dufrys anställda i Sverige och Finland!

Låter det intressant? Häng då med oss på en spännande resa inom världens ledande travel retail företag. 


Om tjänsten

I rollen som Country IT Specialist ansvarar du för att säkerställa att IT fungerar och möter verksamhetens behov för Dufry Sverige. Du är i kontakt med den globala helpdesken i driftsfrågor. Du har en viktig roll i att säkerställa den lokala tekniska funktionaliteten och utveckling av områden som kassor, nätverk, datorer, skannrar och kreditkortsterminaler.

Du kommer att ansvara för alla IT relaterade frågor för Dufry i Sverige samt ha nära samarbete med Country IT Specialist i Finland och med många IT kollegor internationellt.

I dina ansvarsområden ingår att:

  • Implementera globala IT- initiativ.

  • Vara behjälplig att felsöka tekniska lösningar relaterade till mjukvara och hårdvara.

  • Installera, testa, åtgärda och justera.

  • Säkerställa drift och utveckling av lokal infrastruktur såsom publika nätverk på flygplatsen, IP-struktur, VLAN och Wi-fi mm

  • Vara lokalt ansvarig för hårdvara och programvara såsom servrar, network switches, kreditkortsterminaler, datorer och telefoner mm.

  • Representera IT i utvecklingsprojekt, nya butiker och förändringar.

Du kommer att verka i en internationell miljö och arbeta tillsammans med butiker som säljer världsledande varumärken som präglas av ett högt tempo, förändring och mycket kontakt med internkunder.


Är det här du?

Du har ca 4 års erfarenhet av att arbeta med informationssystemadministration, såsom MS Active Directory, MS-servrar och Endpoints.

Du har erfarenhet av konfigurering och hantering av Cisco-switchar, och har stor förståelse för databashantering, ITIL, CCNA och batchprocesser samt Windows-baserade serverstationer. Vi ser att du har erfarenhet av projektledning och är snabb på felsökning och åtgärd vid problem ute i butiker och kontor.

Vi söker dig som är social, kommunikativ och har förmåga att förstå vår verksamhets IT-relaterade behov och utmaningar. Du är också självständig och trygg i dig själv.
Du har en hög nivå i engelska och svenska i både tal och skift.


Vill du veta mer?

I denna rekrytering samarbetar Dufry med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Mina Souttih på 073-55 88 933. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!.

Om Dufry

Dufrys butiker har världsledande varumärken i en miljö som präglas av förändring, liv och rörelse. Vår största butik Arlanda Walk-Through (AWT) har uppemot 3000 besökare per dag. Vi är idag strax över 200 medarbetare och ett 50-tal av dessa är leverantörsanställda. Hos oss möter du kunder ifrån hela världen. Majoriteten av dina kollegor arbetar i butik och några på kontor.

Som anställda på Dufry har du tillgång till exklusiva produktutbildningar från våra leverantörer, en trygg och säker arbetsmiljö, friskvårdsbidrag, personalparkering samt personalrabatter i våra butiker och hos många av flygplatsens aktörer.
Läs gärna mer på vår karriärsida https://jobb.dufry.se/

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera