Annons

IT-ansvarig, Uniwater, Göteborg

Har du arbetat brett med IT-frågor? Gillar du att arbeta i en dynamisk miljö och utgöra en nyckelroll för företagets framgång inom IT? Då kan det här vara rätt utmaning för dig! Till Uniwater söker vi nu en IT-ansvarig.

Var med på en utvecklande och expansiv resa på ett företag där man arbetar tillsammans för en hållbar VA-infrastruktur med målsättningen att bidra till en bättre miljö!

Om tjänsten


I rollen som IT-ansvarig är du ansvarig för att utforma och implementera koncernens IT-strategi. Du driver på och samordnar IT-projekt så som till exempel migrerings- och integrationssystem. Du representerar IT både i interna och externa frågor. I rollen samarbetar du tätt med bolagets IT-koordinatorer och systemansvariga, som är placerade på respektive bolag runt om i Sverige. Du samordnar även den process som IT-koordinatorerna ska arbeta i. Du arbetar nära företagets leverantörer som ansvarar för alla hårdvarurelaterade frågor, så som drift och material.

Uniwater är ett bolag i förändring vilket gör dem snabbfotade och flexibla – här får du chansen att växa in i rollen och med bolaget.

I rollen ingår bland annat att:

  • Utforma IT-strategin för Uniwater på koncernnivå

  • Driva IT-projekt så som t ex migreringsprojekt

  • Agera speaking partner i projekt, exempelvis vid upphandling av system

  • Koordinera och samverka med gruppens IT-resurser

  • Skapa goda relationer med interna och externa intressenter samt leverantörer

  • Agera rådgivare mellan IT och verksamhet och säkerställa att IT-relaterade projekt håller tidsramar och berör rätt intressenter inom organisationen

  • Säkerställa att verksamhetens behov utformas, kommuniceras och är tillgodosedda av IT-avdelningen

Tjänsten är placerad på kontoret i Göteborg (Hisings Kärra) och rollen rapporterar till CFO.

Är det här du?

Vi söker dig som har arbetat med IT-projekt, såsom migrering, upphandling av system eller liknande och har erfarenhet av att arbeta i en kravställande roll. Du har erfarenhet av att arbeta med olika intressenter så som interna beslutsfattare och leverantörer för att bygga goda samarbeten och förena gemensamma behov. Det är meriterande om du har utbildning inom IT, så som systemvetare och om du har erfarenhet av upphandling.

Goda kunskaper inom svenska och engelska är ett krav.

I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som har en god kommunikativ förmåga då rollen ställer krav på tydlig kommunikation och lyhördhet. Vi tror att du mån om att skapa goda relationer och samarbeten och har ett lösningsorienterat mindset och agerar flexibelt.

Vill du veta mer?

I denna rekrytering samarbetar Uniwater med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta Louisa Torstensson på 00-120 50 423. Urvalet av ansökningar sker löpande.

Välkommen in med din ansökan!

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera