Hoppa till innehållet

Annons

Inköpsanalytiker till Bravida

Bravida är en ledande totalleverantör av installations- och servicetjänster i Norden, med fler än 12 000 medarbetare. Bravida levererar såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom el, vs, ventilation, säkerhet, kyla, sprinkler, teknisk fastighetsdrift och kraft. Bravida finns representerade på drygt 150 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. www.bravida.se

Motiveras du av att arbeta med analys och utmanande administrativa arbetsuppgifter? Är du dessutom en fena på Excel och har ett sinne för struktur, ordning och reda? Då kan rollen som Inköpsanalytiker hos Bravida vara ditt nästa steg i karriären.

Om tjänsten
Som Inköpsanalytiker kommer du att tillhöra Bravidas nordiska inköpsorganisation och ha en viktig och central roll när det gäller företagets inköpsadministration. 

Dina arbetsuppgifter kommer bl.a. att bestå av:

  • Rapportering till linjeorganisationen (framtagande och utveckling av mätetal)

  • Sammanställning och fördelning av leverantörsbonusar

  • Analyser och förbättringsprojekt på uppdrag av inköpscontroller och CPO

Rollen innebär mycket arbete i Excel och ställer höga krav på en tydlig struktur och noggrannhet. Rollen arbetar nära inköpscontroller och inköpsteam. Du kommer att ha löpande dialog med ekonomiavdelningen, externa leverantörer samt våra projektledare runt om i landet.

Är det här du?
Det här är en utvecklande och givande position för dig som har erfarenhet från analysarbete i en managementkonsultroll alternativt från liknande roller inom större bolag. Du har god analytisk förmåga och mycket goda kunskaper i Excel och vana att hantera stora datamängder. Vi ser att du har minst 2–4 års erfarenhet  och tycker om att arbeta i en dynamisk miljö. Du har en akademisk utbildning inom ekonomi eller motsvarande. Utöver detta uttrycker du dig väl i svenska och engelska i både skrift och tal.

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper. Vi söker efter dig som är analytisk och lägger stor vikt vid noggrannhet, struktur och hög kvalité i ditt arbete. Du drivs och motiveras av eget ansvar och är duktig på att prioritera rätt för att uppnå tydliga deadlines. För att vara framgångsrik i rollen är du kreativ och kommer gärna med förslag på hur företaget kan förbättra och effektivisera arbetsmetoder. Utöver detta är du en lagspelare som har förmågan att kommunicera och uttrycka dig på ett serviceinriktat och ödmjukt sätt.

Vill du veta mer?
I denna rekrytering samarbetar Bravida med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta Sofia Gaard på 08-120 50 424. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1180kr
Prenumerera