Hoppa till innehållet

Annons

Concept Development Manager, New Business till HKScan, Sverige

På HKScan älskar vi när maten både smakar gott och gör gott! Vi är stolta över våra varumärken Scan, Pärsons och Bullens, och alla de produkter vi kan erbjuda våra konsumenter. Vårt strategiska mål är att växa som ett mångsidigt livsmedelsföretag och kunna erbjuda produkter som möter den växande efterfrågan på att kunna äta mer flexibelt och varierat.
Vår verksamhet omfattar hela värdekedjan, från gård till gaffel, vilket gör att vi kan erbjuda ett stort utbud av olika yrkesroller och goda möjligheter till professionell utveckling. Vi är en internationell livsmedelskoncern med närmare 7000 medarbetare och verksamheter både i Finland, Sverige, Baltikum och Danmark. I Sverige finns vi i Stockholm, Linköping, Kristianstad, Skara och Halmstad.
Hållbarhetsarbetet präglar alla delar av vår verksamhet och vi strävar ständigt efter att skapa en miljö som bygger på omtanke, förtroende och respekt, både internt och externt. Som en av de största aktörerna i branschen ställer vi höga krav på oss själva att hela tiden ligga i framkant. För oss på HKScan innebär ansvar kontinuerlig utveckling och konkreta insatser inom hela värdekedjan. Som en del av vår klimatplan Zero Carbon har vi som mål att uppnå netto noll klimatavtryck, från gård till konsument, i slutet av 2040.

Vill du jobba hos ett företag med produkter som varit älskade av svenska konsumenter i över 100 år? Drivs du av att generera nya konceptidéer och samtidigt har förmåga att driva projekt från start till slutprodukt? Har du ett gediget matintresse och vill vara med och bidra till HKScans framtidstillväxt? Då kan detta vara rätt möjlighet för dig!

Se mer om HKScan här

På HKScan älskar vi när maten både smakar gott och gör gott! Vår värdekedja sträcker sig från gård till gaffel och vi erbjuder ett stort utbud av olika yrkesroller och goda möjligheter till professionell utveckling. Vi är en internationell livsmedelskoncern med verksamheter både i Finland, Sverige, Baltikum och Danmark. Vårt strategiska mål är att växa som ett mångsidigt livsmedelsföretag och kunna erbjuda ansvarsfullt tillverkade produkter som möter den växande efterfrågan på att kunna äta mer flexibelt och varierat.

Läs mer om HKScan här

Om tjänsten
Som Concept Development Manager, New Business kommer du vara del av vårt New Business team, där vi ansvarar för att ta fram nya koncept och inom för oss nya kategorier för att säkerställa tillväxt, innovations- och konkurrenskraft. Du kommer ansvara som projektledare och arbeta strategisk och operativt med att ta fram nya lockande produkter till våra kunder, i syfte att möjliggöra utvecklingen av vår verksamhet. Rollen ansvarar för att ta fram business case, säkerställa lönsamhet och sedan driva igenom projekt från start till slutprodukt. Som Concept Development Manager kommer du agera expert internt inom den svenska organisationen samt mot olika externa intressenter.

I dina arbetsuppgifter ingår exempelvis att:

  • som projektledare ansvara för att i linje med bolagets övergripande strategi; generera idéer/koncept samt utveckla, leda, genomföra och implementera projekt.

  • säkra förankring och genomförande tillsammans med interna intressenter.

  • arbeta med omvärldsbevakning, trendanalys och sedan omvandla till konkreta ideér och initiativ.

Du kommer rapportera till VP Foodservice, Industry sales and New Business. Rollen är placerad på HKScans kontor i Stockholm med viss möjlighet till hemarbete.

Är det här du?
Vi söker dig med relevant högskole- eller universitetsutbildning alternativt längre relevant arbetslivserfarenhet där du löpande haft påbyggnad av yrkesrelaterade kurser. För att vara framgångsrik i rollen har du minst 5 års erfarenhet av att arbeta med framtagande av koncept och produkter inom livsmedelsområdet. Du är van att arbeta fram lönsamma business case och driva projekt från idégenerering till slutprodukt där du agerar spindeln i nätet för att säkerställa förankring och genomförande. I rollen som Concept Development Manager, New Business får du en unik möjlighet att driva förändring hos en av Sveriges starkaste varumärken och du kommer arbeta både strategisk och operativt.

Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska. God datorvana och generell systemvana ser vi som en förutsättning.

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper. Vi söker en kreativ, analytisk och flexibel projektledare med förmåga att självständigt driva ditt arbete framåt. Du är mål- och resultatinriktad med helhetsperspektiv samt ser vad som kan leda till en lönsam affär. Du har lätt att bygga relationer med både interna och externa intressenter och förmåga att kommunicera med alla oavsett roll och funktion. Slutligen söker vi en matintresserad lagspelare som är trygg i sig själv och sin yrkesroll och som vill vara med att utveckla HKScan in i framtiden.  

Facklig kontaktperson HKScan: Madeleine Kåhre Unionen-klubben, 076 790 12 52.

Vill du veta mer?
I denna rekrytering samarbetar HKScan med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Sissel Strand på 08-120 50 426. Urvalet av ansökningar sker löpande.
Välkommen in med din ansökan!

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1180kr
Prenumerera