START BÖRS MARKNADSNYTT BEVAKNINGAR
ANNONS

Jämför leasing via Fakturino!

Via Dagens Industri hjälper Fakturino ditt företag att jämföra leasing - snabbt och enkelt!

Fakturino har hjälpt över 10 000 företagare att jämföra och är Sveriges största jämförelseplattform för företagsfinansiering. Vi hjälper dig att hitta den bästa finansieringslösningen för ditt företag och jämför bland upp till 30 banker och finansbolag. Vi är även verksamma i Norge, Estland och Holland och ägs sedan 2018 av Bonnier News.

Unikt för Fakturino är att våra erfarna experter alltid finns tillgängliga för att svara på dina frågor och funderingar. Jämförelsen är alltid kostnadsfri, aldrig bindande och du kan tryggt & säkert signera med Bank ID när du gjort ditt val.

Varför borde du jämföra leasing via Fakturino?

Leasing ger ditt företag möjlighet att anskaffa de produkter och maskiner som behövs utan att försämra företagets rörelsekapital eller påverka skuldsättningsgraden. Ditt företag behåller en stark kassa och en bankmässig säkerhet. Då kostnader skiljer sig mellan olika banker är det viktigt att du jämför. När du jämför med Fakturino presenterar våra erfarna experter buden för dig och hjälper dig hela vägen, så att du kan fokusera på din verksamhet.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer