1515
Annons

Webbserien Hållbart Näringsliv - här är alla avsnitt 2022

De viktigaste trenderna inom ESG, klimatkrisen och framtidens finanssektor. Under 2022 presenterar Aktuell Hållbarhet och Dagens industri åtta nya avsnitt av webbserien Hållbart Näringsliv.

För många branscher blir hållbarhetsfrågorna allt mer affärskritiska. EU taxonomin med tuffare krav på hållbarhetsredovisning som följd väntas trycka på omställningen. Klimatkrisen är en omfattande utmaning i många verksamheter. 

Syftet med webbserien, som är gratis att följa, är att förse näringslivet med kunskap och omvärldsbevakning som gör det enklare att navigera på ett klokt sätt i tider av förändring.

Hållbart Näringsliv är ett samarbete mellan tidningarna Dagens industri och Aktuell Hållbarhet och består också av konferensen Hållbart Näringsliv som varje år samlar flera hundra företagsledare för att diskutera hållbarhetsutmaningarna. Det består även av en redaktionell del i Dagens industri där välrenommerade journalister bevakar utvecklingen inom området samt av ett samarbete med Lunds universitet som årligen granskar svenska börsbolags hållbarhetsprestation.  

Första avsnittet av webbserien Hållbart Näringsliv går den 3 februari mellan kl 13-14 och handlar om ledarskap. Vad krävs av en ledare som ska navigera i konstant förändring och skapa förutsättningar för nödvändiga beteendeförändringar? Hur styr och organiserar vi våra bolag på bästa sätt i ett systemskifte?

Innehåll 2022:

3 februari – Governance - hur ska vi styra och organisera?

23 mars - Hur kan SME-bolagen göra verklig impact?

28 april – Social - hur skapar vi en socialt hållbar organisation?

25 maj – Environmental - hur klimatanpassar vi vår organisation?

25 augusti – Cirkulära och alternativa affärsmodeller

22 september - Framtidens finanssektor

27 oktober - Omställning i basindustrin

8 december- Hållbarhetstrenderna 2023

Tid: Klockan 13-14 de aktuella datumen.

Läs mer och anmäl dig här 

 

 


Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?