Di:s analytikers råd till småspararfavoriten: Gör som Powercell

Saltx Technologies har tekniken för termisk energilagring och deras mål är att ersätta kolkraft. 

 ”Det är en intressant teknik och ett framtidsområde”, säger Ulf Petersson, analytiker på Dagens industri, men han tycker att bolaget noterades för tidigt. 

Saltx Technologies börsnoterades på First North år 2015 och genomförde en nyemission i höstas. Ulf Petersson hade hellre sett att bolaget hade valt en annan typ av finansiering. 

”Så som det ser ut på finansmarknaden denna vecka så är det väldigt jobbigt för den typ av bolag som Saltx som inte har några intäkter och kommer behöva mer kapital i framtiden.”

Se när Di TV besökte Saltx Technologies:

 


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?