1515

Jämför företagslån via Fakturino!

Via Fakturino hjälper Dagens industri dig att jämföra företagslån.

Tidigare har de större bankerna dominerat på lånemarknaden men har på senare tid fått konkurrens från mindre långivare. Detta gör att det finns en ökad tillgång på företagslån och du som företagare har därmed större möjligheter att få ett förmånligt låneerbjudande. Några faktorer du bör ha med dig när du ska välja långivare är lånebelopp, ränta, avgifter och villkor för återbetalning av lånet. För att kunna fastställa vilket företagslån som är det bästa för ditt företag behöver du jämföra. Då det kan vara svårt att veta vilken långivare som du ska välja, hjälper vi dig att jämföra företagslån. Du kan antingen välja att gå vidare med ett bud själv eller ta hjälp av våra finansieringsexperter.

Fakturino hjälper dig att jämföra företagslån.

Fakturino är Sveriges största jämförelseplattform för företagsfinansiering med över 13 000 företag som jämfört. Vi hjälper dig att jämföra företagsfinansiering bland upp till 30 banker och finansbolag för att hitta det bästa alternativet för just ditt företag. Jämförelsen är alltid kostnadsfri och aldrig bindande. Du har alltid tillgång till en personlig finansieringsexpert och kan jämföra tryggt och säkert med Bank-ID.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?