Hoppa till innehållet

Annons

Krea hjälper företag till bättre villkor på företagslån

Krea och Dagens industri hjälper dig att jämföra företagslån. Det är en utmaning för små och medelstora företag att låna pengar till företaget. Det finns många olika banker och långivare vilket gör det både tidskrävande och komplicerat att få en överblick av marknaden. Eftersom långivares erbjudanden skiljer sig mycket i pris och produktutformning är det viktigare än någonsin att jämföra olika alternativ. Några faktorer som är avgörande vid valet av företagslån är lånebelopp, ränta, avgifter och villkor för återbetalning av lånet.

Krea samlar in förslag från olika långivare och gör det möjligt för dig som företagare att jämföra och teckna ett företagslån till bästa möjliga villkor. Processen är både enkel och kostnadsfri. Krea är specialister på företagsfinansiering och har sedan start hjälpt över 15 000 företag att jämföra lån. Vi hjälper dig att jämföra företagsfinansiering bland upp till 20 banker och långivare för att hitta det bästa alternativet för just ditt företag. Jämförelsen är alltid kostnadsfri och aldrig bindande.

Läs mer om företagslån hos Krea eller klicka på knappen nedanför.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill du bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1180kr
Prenumerera