START BÖRS MARKNADSNYTT BEVAKNINGAR
ANNONS

Jämför företagslån

Via Dagens industri hjälper Fakturino dig att jämföra företagslån. Behöver du orderfinansiering, en större checkkredit eller medel för ert bolags nästa investering? Vi jämför och hjälper dig att hitta rätt finansiering för ditt företag.

Vi samarbetar med ca 30 banker och finansbolag varav 18 sysslar med företags lån och krediter. Vi hjälper ert företag att sänka sina kostnader och finns med under hela processen för att hjälpa er att växa.

Det är snabbt och enkelt att göra en jämförelse hos Fakturino. När du är klar kan du logga in på Fakturinos plattform för att se vilka anbud du fått. I plattformen kan du välja att gå vidare med ett bud eller tala med våra experter via chatt eller telefon om du har några funderingar. Jämförelsen är kostnadsfri, ej bindande och ni kan signera med Bank-ID.

Läs mer om företagslån här

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer