START BÖRS MARKNADSNYTT BEVAKNINGAR
ANNONS

Jämför företagslån via Fakturino!

Via Dagens industri hjälper Fakturino dig att jämföra företagslån - snabbt och enkelt!

Fakturino är Sveriges största digitala jämförelseplattform för företagsfinansiering och har enbart i Sverige hjälpt över 10 000 företagare att jämföra. Idag är vi verksamma i Sverige, Norge, Estland och Holland samt ägs sedan 2018 av Bonnier News.

I vår plattform kan du snabbt och enkelt jämföra bland upp till 30 banker och finansbolag. Jämförelsen är alltid kostnadsfri, aldrig bindande och du har tillgång till en expert om du har frågor. Du kan snabbt och enkelt logga in i plattformen för att se vilka bud du fått och när du gjort ditt val kan du tryggt och säkert signera med Bank-ID.

Varför borde du jämföra företagslån via Fakturino?

När du behöver få loss kapital till ditt företag är det viktigt att du jämför bland olika banker då kostnader som räntor och avgifter kan skilja sig. Vi hjälper dig snabbt och enkelt att hitta den finansieringen som passar ditt företag bäst och du slipper lägga dyrbar tid på att jämföra själv. Unikt för Fakturino är att vi har erfarna experter som alltid finns tillgängliga för att svara på dina frågor. Du kan enkelt nå dem via chatt, telefon eller mejl. Oavsett om du är ute efter factoring, företagslån eller leasing får du lösningen som passar dig bäst och du kan fokusera på din verksamhet.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer