Hoppa till innehållet

Om Dagens industri

Di Företag

Di Företag etablerades 2016 när man såg en efterfrågan hos företag att kunna erbjuda sina anställda tillgång till Dagens industris journalistik som ett arbetsverktyg.

Idag har vi ett dedikerat företagsteam och en företagssupport som hjälper företag att komma igång, förenkla administrationen och faktureringen samt aktivt arbetar med att engagera användarna för att ni som företag ska få ut så mycket som möjligt av investeringen.

Di Företag erbjuder licenslösningar till företag och organisationer som vill förse medarbetarna med digital tillgång till Dagens industri. Medarbetarna kan använda di.se som ett arbetsverktyg där de får de senaste nyheterna inom näringsliv, ekonomi, politik och marknad. De får ta del av granskningar och avslöjanden om viktiga frågor för företagssverige samt rapportering från viktiga produktions- och exportmarknader.

Företagsteamet på Di Företag hjälper er att hitta en lösning utifrån era specifika behov. Vi vet att behovet av näringslivs- och börsjournalistik ser olika ut inom organisationen och tillämpar därför en engagemangsbaserad prissättning som erbjuder en flexibilitet i användandet. Vi arbetar med årsvisa avtal där första året är en period för utvärdering.

Fram till idag har vi hjälpt hundratals företag med en licenslösning där medarbetarna får digital tillgång till Dagens industris journalistik. Vill ni också komma igång med en företagslösning?

Kontakta ossKontakta oss
en äldre variant av Dagens industri tidningen

Den rosa papperstidningen

Dagens industri grundades 1976 och är idag Nordens största affärstidning. Med Sveriges främsta ekonomijournalister och analytiker levererar Dagens industri varje dag ett arbetsverktyg som är viktigt för att nå framgång i affärslivet, på finansmarknaden och privatekonomiskt.

Di.se

År 1994 såg Dagens industri behovet av att läsare även ville ta del av nyheter digitalt och di.se lanserades. Di.se Sveriges största ekonomisajt och är flerfaldigt prisbelönt. I dag erbjuder di.se sina läsare hela spektrumet av ekonominyheter. På sajten finns nyheter om börs, sparande, skatter, försäkringar, bilar, boende, politik och mycket mer. Varje dag publiceras färska börsanalyser och nyhetskommentarer.

Dagens industri som visas på en laptop och en mobil
Di weekend som visas på tablet, på mobil och som tidning

Di Weekend

Di Weekend är Dagens industris helgmagasin. Tidningen kommer ut på fredagar tillsammans med Dagens industri. Här kan du läsa intervjuer med aktuella näringslivs- och samhällstoppar med allt från breda reportage till personliga berättelser.

Varje vecka skriver vi om nya bilar och trender inom bilbranschen. Vi bevakar nyheterna i vinvärlden och väljer ut guldkornen. Di Weekends erfarna och uppskattade Krogguide uppdateras varje vecka med nya restaurangrecensioner. Här kan du ta del av Jan Gradvalls guide till samtidens bästa musik, film, teater och litteratur. Bland de områden som vi regelbundet bevakar finns bland annat mode, underhållning, design, psykologi och hälsa, innovation och forskning.

Bevakningar

För att inte missa några nyheter kring de områden du tycker är viktigast kan du skapa bevakningar utifrån specifika organisationer, personer eller ämnen. Utifrån tidigare läshistorik samt vad som trendar just nu, ges även förslag på bevakningar som kan intressera dig. När en nyhet publiceras inom dina valda områden kommer de upp i ett eget nyhetsflöde när du är inloggad på di.se. I mobilappen kan du även ställa in pushnotiser på dina bevakningar för att få uppdateringar i realtid.

three watchlists, H&M, climate and sustainability, bank and finance

Tillgång till allt, alltid

Di.se och appen med cirka 150 nya artiklar varje dygn

E-tidningen

Pappersutgåvan som e-tidning redan klockan 21.00 kvällen innan

Feature och fördjupning

Magasinet Di Weekend

Uppdateringar på mejlen

Nyhetsbrev, Morgonkoll och Börskoll

Skräddarsytt nyhetsflöde

Följ organisationer, personer och ämnen

Lyssna och titta

Di TV och Di:s poddar

Vill ni veta mer om hur vi kan hjälpa er?

Kontakta ossKontakta oss