Om Dagens industri

Di Företag

Di Företag etablerades 2016 när man såg en efterfrågan hos företag att erbjuda sina anställda tillgång till Dagens industris journalistik som ett arbetsverktyg.

Idag har vi ett dedikerat företagsteam och en företagssupport som hjälper företag att enkelt komma igång, förenkla administrationen och faktureringen samt aktivt arbeta med att engagera användarna för att ni som företag ska få ut så mycket som möjligt av investeringen.

Di Företag erbjuder licenslösningar till företag och organisationer som vill förse medarbetarna med digital tillgång till Dagens industri. Medarbetarna kan använda di.se som ett arbetsverktyg där de får de senaste nyheterna inom näringsliv, ekonomi, politik och marknad. De får ta del av granskningar och avslöjanden om viktiga frågor för företagssverige samt rapportering från viktiga produktions- och exportmarknader.

Företagsteamet på Di Företag hjälper er att hitta en lösning utifrån era specifika behov. Vi vet att behovet av näringslivs- och börsjournalistik ser olika ut inom organisationen och tillämpar därför en engagemangsbaserad prissättning som erbjuder en flexibilitet i användandet. Vi arbetar med årsvisa avtal där första året är en period för utvärdering.

Med en engagemangsbaserad prissättning gör vi tillsammans en uppskattning av ert behov för att sedan mäta det faktiska behovet inför nästa avtalsperiod. Vår prismodell gör att ni enbart betalar för de medarbetare som har störst behov av tjänsten.

Den rosa papperstidningen

Dagens industri grundades 1976 och är idag Nordens största affärstidning med 328.000 läsare per dag (Orvesto Konsument 2017:1). Med Sveriges främsta ekonomijournalister och analytiker levererar Dagens industri varje dag ett arbetsverktyg som är viktigt för att nå framgång i affärslivet, på finansmarknaden och privatekonomiskt.

Di.se

År 1994 såg Dagens industri behovet av att läsare även ville ta del av nyheter digitalt och di.se lanserades. Idag är di.se Sveriges största ekonomisajt med cirka 700.000 unika besökare varje vecka på desktop och drygt 500.000 via mobilen.

Di.se är en av landets största mediesajter totalt sett och är flerfaldigt prisbelönt. I juni 2017 utsågs sajten för sjuttonde året i rad till bästa ekonomisajt i börsanalytikernas och företagsledarnas årliga rankning (Svensk Image/Hallvarsson och Halvarson).

I dag erbjuder di.se sina läsare hela spektrumet av ekonominyheter. På sajten finns nyheter om börs, sparande, skatter, försäkringar, bilar, boende, politik och mycket mer. Varje dag publiceras färska börsanalyser och nyhetskommentarer.

Di Weekend

Di Weekend är Dagens industris helgmagasin. Tidningen kommer ut på fredagar tillsammans med Dagens industri. Här kan du läsa intervjuer med aktuella näringslivs- och samhällstoppar med allt från breda reportage till personliga berättelser.

Varje vecka skriver vi om nya bilar och trender inom bilbranschen. Vi bevakar nyheterna i vinvärlden och väljer ut guldkornen. Di Weekends erfarna och uppskattade Krogguide uppdateras varje vecka med nya restaurangrecensioner. Här kan du ta del av Jan Gradvalls guide till samtidens bästa musik, film, teater och litteratur. Bland de områden som vi regelbundet bevakar finns bland annat mode, underhållning, design, psykologi och hälsa, innovation och forskning.

Di Gasell

Sverige behöver tillväxt och Sveriges entreprenörer behöver inspirerande förebilder. Därför utser Dagens industri de snabbast växande företagen i landet till Gaseller. Gasellföretagen är mästare både på lönsam tillväxt och på att skapa nya jobb. Vid våra prisutdelningar över hela landet medverkar en lång rad entreprenörer och näringslivsprofiler som delar med sig av sina erfarenheter. Varje vår arrangeras dessutom Gasellträffar runt om i landet, där framgångsrika företagare bjuder på tips och inspiration.

Di Konferens

Di Konferens arrangerar konferenser för det nordiska näringslivet. Våra konferenser byggs runt aktuella och spännande program med starka personligheter – tillika de mest framträdande beslutsfattarna, visionärerna och strategerna från svenskt, nordiskt och internationellt näringsliv.

Vill ni veta mer om hur vi kan hjälpa er?

Kontakta oss