1515

Företagslösning

Di Företag är en tjänst som ger dina medarbetare full tillgång till Dagens industri. Med validerad kvalitetsjournalistik, anpassade nyhetsbrev och bevakningar kan Dagens industri kompetensutveckla era medarbetare och skapa konkurrensfördelar för ert företag. När medarbetarna håller sig uppdaterade kring marknaden, ekonomi, politik och börs kan de fatta bättre och mer välgrundade beslut.

Vi erbjuder två olika upplägg för en företagslösning

Team

Denna lösning passar ett team, grupp eller avdelning som behöver minst 10 licenser. Licensen ger ert team digital tillgång till Dagens industri som ett arbetsverktyg.

Enterprise

Passar större organisationer som behöver access för alla medarbetare. Vi skräddarsyr er onboarding och tillsammans sätter vi upp en engagemansplan för att ni ska få ut så mycket värde som möjligt av investeringen.

a desk with a coffee cup, keyboard, glasses and a mobile device showing Dagens industri news

Ge dina medarbetare kunskap och verktyg som skapar affärsnytta.

Av oss får ni validerad kvalitetsjournalistik, expertråd och analyser direkt på di.se och i appen. Ni kan även välja att få en rad olika nyhetsbrev där vi hjälper er att bevaka och välja ut den viktigaste informationen för varje medarbetare. Tillsammans går vi igenom ert företags behov och tar fram en kostnadseffektiv lösning som passar just er. Varje användare får ett eget inlogg med tillgång till allt digitalt innehåll från Di.

Vid en investering i en digital licenslösning kan ni välja att addera papperstidningen till ett reducerat pris.

Läs mer om våra licenslösningarLäs mer om vår licenslösning

Dedikerad support

Vårt dedikerade företagsteam hjälper er som licenskund med all den support som ni behöver. De hjälper er med allt i uppstartsfasen och under avtalsperioden - allt för att ni ska få ut så mycket som möjligt av tjänsten.

Datarapport

Varje år får ni tillgång till statistik och analyser om hur licenserna används för att bättre förstå era medarbetares informationsbehov. Detta utgör en bra grund för att se om behovet finns av att justera antalet användare till nästa avtalsperiod.

Företagsservice

Företagsservice är vår administrationsportal där en eller flera administratörer hos er enkelt och smidigt hanterar företagets licenser. Här får ni översikt och kontroll där ni själva kan administrera era prenumerationer. Givetvis finns vår dedikerade företagssupport tillgänglig om ni behöver ytterligare hjälp.

Vill ni veta mer om hur vi kan hjälpa er?

Kontakta ossKontakta oss