Fördelar med licenslösning

Framgång är ingen slump

Med Dagens industri har ni alltid tillgång till rätt beslutsunderlag för era affärer. Varje dag granskar och analyserar vi bolag, affärer och makthavare för att ge er allt ni behöver för att sköta era affärer. Vi rapporterar om bolagen och personerna som styr, bevakar trender och tipsar om heta investeringar. Med djup kunskap och insikt kan Sveriges viktigaste affärsnyheter utgöra grunden för era framgångsrika affärer.

Vägen till lönsamhet och tillväxt

För att ni som företag ska kunna hantera och agera på omvärldens snabba förändringar, behöver hela organisationen tillgång till kvalificerad affärsinformation. Med Dagens industri som affärsverktyg får ni den skräddarsydda branschanalys ni behöver för att identifiera risker, bevaka konkurrenter och fortsätta driva bolaget med tillväxt och lönsamhet.

Entreprenörskap

Sverige behöver fler företag som växer. Vi lyfter frågorna som engagerar dig som entreprenör och bidrar med inspiration, kunskap och insikt, så att du kan ta bättre beslut, utveckla dina affärer och våga växa – i småstad som storstad. Med korrespondenter utspridda i åtta olika städer bevakar vi entreprenörskapet i Sverige.

För att uppmuntra fler företagare att satsa på tillväxt vill vi ge svenska entreprenörer goda förebilder. Därför utser Dagens industri varje år de snabbast växande svenska företagen till Gaseller.

Framgångsfaktorer för företaget

Business intelligence

Alla roller på företaget som har någon slags kundkontakt behöver ha aktuell information om kunderna. Insikter kan användas som ett verktyg i säljprocessen för att vara påläst inför ett kundmöte och skapa förtroende. De medarbetare som har rådgivande roller gentemot företag har nytta av att få nyheter och insikter om sina kunder för att vara uppdaterad och arbeta mer proaktivt.

Beslutsunderlag

Medarbetare i många roller kan behöva ha underlag och insikter av olika slag i både det interna och externa arbetet. Hjälper företag att fatta mer välgrundade beslut, inte bara lita på magkänsla. En objektiv källa till fakta och analyser. Di kan användas som referens i konversationer - på alla nivåer inom företaget.

Kompetensutveckling

Företag idag inser att det är viktigt att satsa på medarbetarnas kompetensutveckling. Med Dagens industri ger man de anställda möjlighet att på ett smidigt och tidseffektivt sätt hänga med i såväl samhällsutvecklingen i stort som i utvecklingen av den egna marknaden och branschen.

Employer branding

I tider av hård konkurrens på arbetsmarknaden läggs större vikt vid att arbetsgivaren satsar på sina anställda. Som en del i employer branding-arbetet kan företaget erbjuda en digital licens och visa att man satsar på medarbetarnas utveckling och kompetens.

Prospektering

Hitta personer för rekrytering eller använd som ett prospekteringsverktyg för att kunna agera när nya affärsmöjligheter dyker upp i form av konkurser, omorganisationer eller företagsuppköp.

Bevaka marknaden

Med Dagens industri kan ni hålla er uppdaterade på marknaden, bevaka konkurrenter och få insikt i er egen och andras branscher. Allt för att hålla er välinformerade och hänga med i utvecklingen.

Research

Kunna göra research kring företag, branscher och marknader för att använda i internt och externt material där kvalitativ och validerad information behövs.

Trovärdig nyhetskälla

Flerfaldigt prisbelönt journalistik med insikt i Sveriges näringsliv med en heltäckande rapportering inom Sverige som ingen konkurrent i dagsläget kan erbjuda.

Vill ni veta mer om hur vi kan hjälpa er?

Kontakta oss