Hoppa till innehållet

Annons

Krea hjälper till bättre villkor på fastighetslån

Krea och Dagens industri hjälper dig att jämföra förslag på fastighetsfinansiering. För nästan alla fastighetsprojekt är kostnaderna stora och tillgång till kapital en nyckelfråga, oavsett om det handlar om köp av en ny verksamhetslokal eller investering i ett nytt byggprojekt. Idag finns en uppsjö av finansieringsalternativ på marknaden. Eftersom långivare och banker skiljer sig mycket i pris och produktutformning är det viktigare än någonsin att jämföra olika aktörers erbjudanden. För att du ska slippa lägga dyrbar tid på att jämföra - gör vi det åt dig.

Krea är specialister på företagsfinansiering och jämför upp till 20 banker och långivare. Våra långivare erbjuder bland annat förslag på brygglån, topplån och förvärvslån så att du som företagare ska få tillgång till finansiering med bästa möjliga villkor. Via Krea har du alltid tillgång till en finansieringsexpert som hjälper dig att hitta det bästa erbjudandet. Jämförelsen är alltid kostnadsfri och aldrig bindande.

Läs mer om fastighetslån hos Krea eller klicka på knappen nedanför.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill du bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1180kr
Prenumerera