1515

Jämför factoring via Fakturino!

Via Fakturino hjälper Dagens industri dig att jämföra factoring. En av de största fördelarna med att använda factoring är att du som företagare alltid har tillgång till likviditet när behov uppstår. Du slipper vänta på att få betalt från din kund och får tillgång till pengarna direkt. Factoring är en flexibel tjänst som du kan nyttja vid behov.

Fakturino hjälper dig att jämföra factoring.

Eftersom factoringbolagen skiljer sig mycket i pris och produktutformning är det viktigare än någonsin att konkurrensutsätta din factoringlösning. För att du ska slippa lägga din dyrbara tid på att jämföra - gör vi det åt dig. Fakturino är Sveriges största jämförelseplattform för företagsfinansiering och jämför upp till 30 banker och finansbolag. Via Fakturino har du alltid tillgång till en finansieringsexpert som hjälper dig att hitta det bästa erbjudandet. Jämförelsen är alltid kostnadsfri och aldrig bindande. Du kan jämföra tryggt och säkert med Bank-ID.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?