START BÖRS MARKNADSNYTT BEVAKNINGAR
ANNONS

Jämför factoring via Fakturino!

Via Dagens industri hjälper Fakturino dig att jämföra företagsfinansiering. Fakturino är Sveriges största jämförelsesajt för företagsfinansiering och har enbart i Sverige hjälpt över 10 000 företag att jämföra. Vi är även verksamma i Norge, Estland och Holland och ägs sedan 2018 av Bonnier News.

När du startar en jämförelse via oss på Fakturino är det aldrig bindande och alltid kostnadsfritt, du har även tillgång till personlig rådgivning från våra erfarna experter om du undrar något.

Factoring är ett bra alternativ för företagare som vill öka sitt kassaflöde genom att sälja sina fakturor. Du kan både jämföra direkt på plattformen eller kontakta oss så hjälper vi dig! Du kan alltid signera med Bank-ID och få betalt direkt - tryggt & säkert.

Hjälp ditt företag att växa med factoring!

Factoring som finansieringsmetod blir allt vanligare för företag. Att använda sig av factoring betyder att du säljer dina fakturor till en bank eller ett finansbolag och får betalt direkt.

Det är vanligt att företagsfakturor har långa betalningstider, ofta mellan 30-90 dagar vilket inte alltid är optimalt för många företag. För att du ska slippa vänta på att kunden betalar till dig kan du istället använda dig av factoring och låta ditt företag växa i takt med efterfrågan.

Varför borde du jämföra factoring via Fakturino?

I dagsläget finns det flertalet olika banker som erbjuder factoring som tjänst, vilket betyder att det finns en hel del olika alternativ för dig att välja mellan.

Det är vanligt att det skiljer sig i både priser och villkor mellan bankerna, därför är det viktigt att alltid jämföra. När du jämför med Fakturino presenterar våra erfarna experter buden för dig och hjälper dig hela vägen, så att du kan fokusera på din verksamhet.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer