Hoppa till innehållet

Annons

Krea hjälper företag att få bättre villkor på factoring

Krea och Dagens industri jämför factoring för företag. En av de största fördelarna med att sälja fakturor är att du som företagare alltid har tillgång till likviditet när behov uppstår. Du slipper vänta på att få betalt från dina kunder och får tillgång till pengarna direkt. Factoring är en flexibel tjänst som du kan nyttja vid behov, det finns också olika lösningar att välja mellan, till exempel om du ska sälja dina fakturor med eller utan regress.

Att belåna eller sälja fakturor kallas gemensamt för factoring, ett begrepp som används både i Sverige och internationellt. Ofta pratar de flesta om ungefär samma sak när de säger factoring, fakturaköp och att sälja fakturor. Däremot skiljer sig olika företags erbjudanden åt, vilket gör att det är fördelaktigt att jämföra förslag från olika aktörer. För att du ska slippa lägga din dyrbara tid på att jämföra - gör vi det åt dig.

Krea är specialister på företagsfinansiering och jämför upp till 20 banker och factoringbolag. Via Krea har du alltid tillgång till en finansieringsexpert som hjälper dig att hitta det bästa erbjudandet. Jämförelsen är alltid kostnadsfri och aldrig bindande. Du kan jämföra tryggt och säkert med BankID.

Läs mer om factoring hos Krea eller klicka på knappen nedanför.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill du bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1180kr
Prenumerera