1515

Mina Tjänster landar banksamarbete – når nu 7 miljoner användare i Norden

Startupbolaget Mina Tjänster från Göteborg har fått Danske Bank på kroken. Nu ska deras abonnemangstjänst integreras i storbankens kunderbjudande.

Mina Tjänsters tre grundare: Jonas Karles, Marcus Lönnberg och Joakim Sjöblom.
Mina Tjänsters tre grundare: Jonas Karles, Marcus Lönnberg och Joakim Sjöblom.Foto:Jenny Ingemarsson

Det svenska fintechbolaget Minna Technologies inleder ett samarbete med Danske Bank. Det innebär att bolagets abonnemangstjänst, som i Sverige går under namnet Mina Tjänster, kommer att integreras i Danske Banks app. 

Mina Tjänster hjälper användare att optimera pris och innehåll för abonnemangstjänster som telefoni, el och försäkring. Tjänsten tar även ansvar för att avsluta de abonnemangstjänster som användaren inte längre vill ha. 

”Detta är ett exempel på en innovativ digital lösning som vi tror kan göra en skillnad för våra kunder. Det går hand i hand med vår ambition att ge våra kunder en överblick över sin ekonomi”, säger Lars Malmberg, global chef för affärsutveckling på Danske Bank. 

I Danske Banks app kommer tjänsten att heta Abonnementshjælper och ge användaren möjlighet att hantera alla prenumerationer och abonnemang. Samarbetet innebär att ytterligare 2,4 miljoner användare knuts till bolaget och Mina Tjänster når nu totalt 7 miljoner personer i Norden.

Läs mer: Swedbanks första fintechinvestering går till Göteborg 

Tidigare har konkurrenten Swedbank integrerat tjänsten i sin app samt investerat i Minna Technologies. Våren 2017 ledde storbanken en finansieringsrunda på 15 miljoner kronor i bolaget. 

Minna Technologies uppger att man för samtal med ännu fler banker i olika länder och planerar att expandera i ett snabbt tempo framöver. Bolaget grundades 2015 i Göteborg av Joakim Sjöblom, Jonas Karles och Marcus Lönnberg.

Deras tjänst har hittills sparat 151 miljoner kronor åt sina användare som sagt upp eller bytt till billigare abonnemang, uppger bolaget.

(Finwire/ Di Digital)

Läs mer: Prisjakt-grundare blir delägare i Mina Tjänster 


Innehåll från HogiaAnnons

Stora fördelar med branschspecifik lösning för HR, lön och ekonomi

System för HR, lön och ekonomi är något alla företag behöver för att få verksamheten att fungera. Men beroende på vilken bransch man verkar inom ser behoven olika ut. Hogia har specialiserat sig på just branschinriktad expertis för att kunna ge sina kunder bästa möjliga stöd oavsett vilka utmaningar området innebär.

Alla företag har sina egna unika utmaningar och samma gäller för olika branscher. Ekonomi-, personal- och lönesystem är en stor del av många verksamheters dagliga arbete och något som fungerar allra bäst när det är väl anpassat. Hogia har därför nischat sig inom skräddarsydda helhetslösningar för olika branscher. Hogiagruppen består av 30 bolag med olika expertisområden. 

– Alla vi branschbolag inom Hogia vill jobba så nära våra kunder som möjligt och vara pålästa kring utmaningarna de möter i sin vardag. Varje bolag har sin branschspecifika support som kan sina kunders avtal och allt som rör lön och ekonomi inom det området, berättar Malin Karmteg, Sales Manager på Hogia Professional Systems.

Växer och krymper med kunderna

Förutom att ha stenkoll på allt från handelsavtal till kollektivavtal så erbjuder Hogia en helhetslösning tack vare ett brett utbud av branschinriktade programvaror. Hogia har även goda relationer med externa samarbetspartners inom olika nischer.

– Vi vill att våra lösningar ska vara hållbara över tid och att vår relation med kunden är ett långsiktigt partnerskap. Kunden ska kunna växa eller krympa i storlek med oss, och vi hjälper dem oavsett vilken fas de befinner sig i. Att få stötta en kund som förvärvar ett nytt bolag, går in i ett nytt verksamhetsområde eller omvandlar delar av sin verksamhet och kunna bidra med vår kunskap är något vi brinner för, säger Caroline Alfredsson, Sales Manager på Hogia Industrial Systems. 

– Vi har en styrka i att vi erbjuder en helhet och ett väldigt brett utbud. Vi kan erbjuda en lösning med terminalsystem, löne- och ekonomisystem och ett transportplaneringsystem till exempel. Sedan så underlättar det att vi pratar kundernas språk och kan både avtalen och terminologin i branschen, fyller Peter Törnqvist, Bolagschef på Hogia Public Systems, i. 

Tillgänglig support

Det personliga är något som genomsyrar hela verksamheten och något som blir särskilt synligt i Hogias support. Medarbetarna sitter i Stenungsund och kan nås inom ett par minuter via både mejl och telefon. Man får också prata med samma team varje gång vilket bygger upp ett förtroende, förklarar Malin Karmteg.

– Många kollegor i branschen går ifrån den personliga supporten men vi tror starkt på att man vill kunna ringa in och prata med någon utan att det ska vara telefonkö och svårt att komma fram. Vi har märkt att detta skapar trygghet och en nära relation till kunderna, avslutar hon.

Läs mer om Hogias lösningar här 

Läs mer om Hogias hållbarhetsarbete här 

 

Mer från Hogia

Artikeln är producerad av Brand Studio i samarbete med Hogia och ej en artikel av Dagens industri

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?