Annons

De köper ditt hus inom en vecka med ai-teknik – siktar mot 200 miljoner

Bostadstjänsten Movesta lockar med att få din bostad såld inom en vecka. Efter ett starkt första kvartal siktar bolaget, som redan har Luminar Ventures och Ann Grevelius på ägarlistan, på att plocka in nytt riskkapital och nå 200 miljoner kronor i omsättning under 2021.

Till höger: De fyra grundarna av Movesta. Fr.v Micha Lindqvist, David Wedar, Anders Huss, André Brännmark
Till höger: De fyra grundarna av Movesta. Fr.v Micha Lindqvist, David Wedar, Anders Huss, André Brännmark

Läs Di Digitalt i 3 månader för endast 197 kr

ord. pris 429kr/mån

spara
1090 kr

Få tillgång till allt digitalt innehåll i 3 månader för 197 kr. Därefter tillsvidare med 25% rabatt, endast 322 kr/mån i 12 månader. Alla priser är inklusive moms.

Visa allt som ingår

Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

Tillgång till över 1 100 aktiekurser i realtid

Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev


Betala som

Betalsätt

Genom att klicka på ”Godkänn köp” godkänner jag Dagens industri AB:s prenumerationsvillkor och bekräftar att jag tagit del av Dagens industris AB:s personuppgiftspolicy.

Vänligen notera att fr.o m 1 februari 2023 är det vårt koncernbolag Bonnier News AB som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter, vi uppdaterar då personuppgiftspolicyn och användarvillkoren.

Innehåll från WintAnnons

Företagare: Så funkar framtidens bokföringstjänst

Wint har redan förenklat livet för Sveriges företagare genom att helt automatisera deras bokföring. Nu tar tjänsten ytterligare ett steg och erbjuder, i samarbete med utvalda redovisningsbyråer, även personlig rådgivning.

Med sin egenutvecklade tjänst för automatiserad bokföring gjorde Wint entré som revolutionär på marknaden. Det var ett decennium sedan. Sedan dess har Wint  kontinuerligt utvecklat sitt erbjudande med tydligt fokus på såväl automatisering som kundnöjdhet.

– Idag har vi 95 procent nöjda kunder, vilket vi naturligtvis är oerhört stolta över. Samtidigt har vi kunder som utöver automatiserad bokföring vill ha en person att rådfråga. Nu har vi hittat lösningen, säger Daniel Johansson, vd på Wint.

Kunderna får det bästa av två världar

Det utökade erbjudandet innebär att du som kund, utöver automatiserad bokföring, lön, årsbokslut och deklaration, nu också har möjlighet till regelbunden och personlig rådgivning av en etablerad redovisnings- och revisionsbyrå. Först ut i samarbetet med Wint är Revideco som 2019 vann priset som Årets Framtidsbyrå för sitt mod att driva utvecklingen framåt.

– I och med detta känner vi att vi hittat ett sätt att erbjuda våra kunder det bästa av två världar. Automatiserad bokföring och personlig rådgivning i en helhetslösning. Detta flyttar fram positionerna för såväl företagarna som redovisningsbyråerna, menar Daniel Johansson.

Läs pressmeddelandet om samarbetet mellan Wint och Revideco 

Hjälper ännu fler företagare med rådgivning

Upplägget är enkelt men genialt. De flesta av Wints kunder är egenföretagare som vill kunna fokusera på sin kärnverksamhet och slippa tänka på bokföring och administration. I vardagen innebär det att Wints automatiserade bokföringstjänst räcker gott och väl för att täcka deras behov. Men det finns tillfällen då du som företagare vill ha en fysisk person att rådfråga.

– Vi har naturligtvis erbjudit den tjänsten redan innan, men i och med det här samarbetet får vi möjlighet att hjälpa ännu fler företagare med rådgivning kring saker som utdelning, rätt lön, investeringar och dylikt. Målet är att den personliga rådgivningen dessutom ska vara geografiskt anpassad så att kunden och rådgivaren har möjlighet att ses fysiskt om de önskar, menar Daniel Johansson.

Skillnaden mellan Wints tjänst och andra digitala verktyg

Idag arbetar så gott som alla revisions- och redovisningsbyråer semiautomatiserat. Det betyder att det i och för sig är smidigare idag än för ett antal år sedan, men det kräver ändå att en fysisk person utför arbetet. Med Wint skalas all den typen av arbete bort. För redovisningskonsulten innebär det att han eller hon får mer tid att lägga på att analysera företagarens siffror och ge personliga råd utifrån detta.

– Med detta upplägg tror vi oss faktiskt ha hittat ett sätt att både skapa ökat kundvärde och hjälpa redovisningsbranschen framåt, mot mer attraktiva arbetsuppgifter, avslutar Daniel Johansson.

Vill du veta mer om hur du som företagare gör för att få det bästa av två världar när du väljer bokföringstjänst? Boka en demo av Wint idag 

 

Mer från Wint

Artikeln är producerad av Brand Studio i samarbete med Wint och ej en artikel av Dagens industri

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera