Annons
Innehåll från ZeptagramAnnons

Investera i världshits på Zeptagram

Zeptagram har ingått ett samarbete med två låtskrivande producenter, Andre Lindal och Anthony Preston. Låtskrivarna har några imponerande namn i sin repertoar som Justin Bieber, Britney Spears, Paris Hilton och Jennifer Lopez. Snart kan man investera i hits via Zeptagram.

Rättigheterna till några världskända hits kommer att bli tillgängliga för investering till allmänheten. Låtar som framförs av några av de största artisterna, Britney Spears, Jennifer Lopez och Justin Bieber för att nämna några. Via samarbetet med låtskrivarna som har arbetat med superstjärnor kan Zeptagrams användare se fram emot intressanta investeringsmöjligheter under våren då låtarna kommer att läggas upp i omgångar.

– Vi är väldigt glada att få jobba med så duktiga kreatörer och upphovsmän. Vi ser fram emot ett fortsatt samarbete med Andre och Anthony, säger Christina Löwenström, VD på Zeptagram. 

Göteborgsbolaget har byggt upp ett ekosystem för handel med musikrättigheter och insamling av royalties. När man köper musikrättigheter på bolagets musikmarknadsplats, köper man en andel av kommande royaltyutbetalningar. Med Zeptagram kan musikrättigheter ägas av många olika ägare som kan välja storleken på sin investering. Möjligheten att investera i musik, som tidigare har varit exklusiv till slutna kretsar görs nu tillgänglig via Zeptagram.

Zeptagram har även lanserat en svensk handelsplats för NFTs där man kan investera i men även skapa egna NFTs. Just nu finns fotografier från Freddie Mercurys sista turné med rockbandet Queen till försäljning på plattformen.

Bolaget har rönt stort intresse bland allmänheten i samband med sin pre-IPO förra våren. Zeptagram fick närmare 400 nya aktieägare och förbereder sig nu för en listning av aktien till våren.

Redan nu kan man handla med bolagets kryptovaluta Zeptacoin som listades förra hösten på kryptovalutabörsen BitMart. Sedan dess har den listats även Bittrex och LBank. När fler personer börjar använda Zeptacoin för köp av musikrättigheter väntas efterfrågan på Zeptacoin stiga.

Läs mer om Zeptagram, besök www.zeptagram.com.

Ladda även ner bolagets appar från Google Play och App Store.

Mer från Zeptagram

Artikeln är producerad av Brand Studio i samarbete med Zeptagram och ej en artikel av Dagens industri

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera