1515
Annons
Innehåll från WintAnnons

Wint breddar sitt tjänsteerbjudande – ger bort gratis bolag

Just nu kan blivande entreprenörer få ett startklart bolag, helt kostnadsfritt, från den automatiserade bokföringstjänsten Wint.

– Vi tycker att bra idéer förtjänar att få utrymme och vill göra det så enkelt som möjligt att både starta och driva företag, kommenterar bolagets VD, Daniel Johansson.

När du ska starta upp ett nytt aktiebolag ställs du vanligtvis inför två val: att lägga tid på att administrera bolagsregistrering och uppstart på egen hand eller att köpa ett redan registrerat aktiebolag, ett så kallat lagerbolag. 

Men nu finns även ett tredje alternativ – som är både enklare och billigare. Den automatiserade bokföringstjänsten Wint breddar nämligen sitt erbjudande genom att tillhandahålla kostnadsfri uppstart av färdigregistrerade aktiebolag – inklusive bankkonto och med färdiga kopplingar till såväl bokföringstjänst som Skatteverket.

– Vårt mål har alltid varit att göra det superenkelt att driva företag, vilket vi åstadkommer genom att automatisera bort så mycket administration som möjligt åt våra kunder. Vår tjänst hanterar allt från bokföring, lönehantering och betalningar till deklarationer och årsbokslut åt fler än 2 000 företag automatiskt. Nu vill vi göra det lika enkelt att starta upp sin business, berättar Daniel Johansson, VD på Wint.

Läs också: Så kan Wint automatisera ditt bolags ekonomi 

Starta bolag och kom igång med verksamheten direkt

Själva uppstarten av ett bolag kan nämligen vara en ganska jobbig och tidskrävande process. Om du registrerar bolaget själv kan det dröja många veckor från det att du skickat in din ansökan tills dess att registreringen går igenom. 

Den väntetiden slipper du visserligen om du köper ett lagerbolag men även då finns en hel del administration kvar som du behöver göra själv, plus att du förstås behöver betala för det. Wint har istället skapat ett kostnadsfritt erbjudande som gör att du helt kan hoppa över de stegen.

– Vårt erbjudande innebär i teorin att du kan vakna med en bra affärsidé på morgonen och börja jobba i ditt nya bolag redan samma eftermiddag, utan att ha administrerat uppstarten över huvud taget, berättar Nathalie Björnman som ansvarar för Wints nya satsning.

– Vi förser dig med ett nytt lagerbolag helt kostnadsfritt, vilket bara det är ett riktigt förmånligt erbjudande. Dessutom bjuder vi på registreringsavgiften hos Bolagsverket, fixar allt det administrativa och ser till att du får ett startklart aktiebolag med företagskonto hos SEB och färdiga kopplingar till såväl Wints automatiserade bokföringstjänst som Skatteverket. Det enda du behöver göra är att sätta in 25 000 kr i aktiekapital och köra igång med din verksamhet, förklarar hon.

Ta reda på hur du kan starta bolag genom Wint 

Har redan startat upp flera bolag

Nathalie berättar att Wint har smugit igång projektet de senaste veckorna och att man redan har hjälpt en handfull nya företagare att komma igång med sin business. Men målsättningen är högre ställd än så.

– Vi ser hur detta ökar våra möjligheter att bli en naturlig partner för svenska företagare genom hela deras resa, från uppstart till fungerande verksamhet, och vi ser fram emot att följa och hjälpa dem i många år framöver. Vi har redan nu ett flertal startklara bolag på lager och fler kommer att tillkomma löpande. Det är bara att höra av sig så hjälper vi dig igång, avslutar Nathalie med ett leende.

Vill du starta ett bolag med hjälp av Wint? Här kan du läsa mer och anmäla ditt intresse.

 

 

 

Mer från Wint

Artikeln är producerad av Brand Studio i samarbete med Wint och ej en artikel av Dagens industri

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera