1515

Gamla metoder drar nya gäster

Livet på fäboden är folklivshistoria. Med djur som betar i skogen och traditionella produkter, lockar de få som fortfarande är i bruk allt fler besökare.
Men när äkthet och lokala råvaror säljer som aldrig förr är det också fler aktörer som vill ta del av det lantliga levernet.

NÄRA URSPRUNGET. Klockan är bara sex på morgonen och på Karl-Tövåsens fäbod ska driftsägaren Tin Gumuns (till vänster i bild) göra färskost. Hon får hjälp av volontären Linda Wiklund.
NÄRA URSPRUNGET. Klockan är bara sex på morgonen och på Karl-Tövåsens fäbod ska driftsägaren Tin Gumuns (till vänster i bild) göra färskost. Hon får hjälp av volontären Linda Wiklund.Foto:Oskar Omne

Artikeln du läser är låst. Logga in eller teckna en digital prenumeration för att läsa Nordens största affärstidning.

  • Full tillgång till Di.se med nyheter och analyser
  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid
  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan
  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

Är du prenumerant? Prova att ladda om sidan och kontrollera att du är inloggad.

Saknar du en prenumeration? Bli prenumerant

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?