Hoppa till innehållet

Annons

Hittar lugnet i skogen

Entreprenören Tord Johansson är av sällsynt segt virke. För sju år sedan blev han påkörd av en lastbil och överlevde mirakulöst. I dag blomstrar hans företagsgrupp men samtidigt har han delvis tvingats ge upp sitt gamla liv efter olyckan.
Di träffar honom ute i de småländska skogarna.

PÅ GRÖN KVIST. Tord Johansson visar en bördig gallringsskog. Skogsköpen började som en pensionsförsäkring, men hans aktier i Itab och Xano är i dag värda 2 miljarder kronor. Sedan 2009 har börsvärdet på Tord Johanssons bolag ökat fyra gånger.
PÅ GRÖN KVIST. Tord Johansson visar en bördig gallringsskog. Skogsköpen började som en pensionsförsäkring, men hans aktier i Itab och Xano är i dag värda 2 miljarder kronor. Sedan 2009 har börsvärdet på Tord Johanssons bolag ökat fyra gånger.Foto:Gustaf Tapper

Läs Di Digitalt i 3 månader för endast 197 kr

ord. pris 459kr/mån

spara
1180 kr

Få tillgång till allt digitalt innehåll i 3 månader för 197 kr. Därefter tillsvidare med 25% rabatt, endast 344 kr/mån i 12 månader. Alla priser är inklusive moms.

Ta del av villkoren

Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

Tillgång till över 1 100 aktiekurser i realtid

Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev


Betala som

Betalsätt

Genom att klicka på ”Godkänn köp” godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News AB:s personuppgiftspolicy. Bonnier News AB ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter.

Dagens industri är en del av Bonnier News.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1180kr
Prenumerera