Hoppa till innehållet

Annons

Hon är stjärna hos en viral jubilar

Den 28 maj firar Youtube tio år. Under sin korta livstid har kanalen skapat ett helt nytt, globalt mediekonsumtionssätt och en egen flora av kändisar.
Clara Henry, 21 år, är en av Sveriges största youtubers – nu kommer hon också ut med en bok.

FRÅN SKÄRM TILL SKÄRM. ”Tv är så ofritt. Jag har fått göra massor av roliga projekt, men ofta har de bara en femtedel av den publik jag har på Youtube”, säger 21-åriga Clara Henry som är en av de största svenska profilerna på Youtube.
FRÅN SKÄRM TILL SKÄRM. ”Tv är så ofritt. Jag har fått göra massor av roliga projekt, men ofta har de bara en femtedel av den publik jag har på Youtube”, säger 21-åriga Clara Henry som är en av de största svenska profilerna på Youtube.Foto:Filip Erlind

Läs Di Digitalt i 3 månader för endast 197 kr

ord. pris 459kr/mån

spara
1180 kr

Få tillgång till allt digitalt innehåll i 3 månader för 197 kr. Därefter tillsvidare med 25% rabatt, endast 344 kr/mån i 12 månader. Alla priser är inklusive moms.

Ta del av villkoren

Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

Tillgång till över 1 100 aktiekurser i realtid

Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev


Betala som

Betalsätt

Genom att klicka på ”Godkänn köp” godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News AB:s personuppgiftspolicy. Bonnier News AB ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter.

Dagens industri är en del av Bonnier News.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1180kr
Prenumerera