Annons

Kontanter är kung hos Stena

Sveriges redarkung Dan Sten Olsson gjorde en vinst på 1,6 miljarder kronor på försäljningen av landets passagerartätaste rutt, Öresundslinjen, till Australien.
Nu förbereder han familjeägda Stena för tuffa år.
Över 20 miljarder kronor i likviditet ska säkra överlevnaden.

POPULÄR. Stena gjorde en reavinst på 1,6 miljarder kronor på försäljningen av rederijättens lönsamma färjetrafik mellan Helsingborg och Helsingør.
POPULÄR. Stena gjorde en reavinst på 1,6 miljarder kronor på försäljningen av rederijättens lönsamma färjetrafik mellan Helsingborg och Helsingør.Foto:Johan Nilsson / TT

Läs Di Digitalt i 3 månader för endast 197 kr

ord. pris 429kr/mån

spara
1090 kr

Få tillgång till allt digitalt innehåll i 3 månader för 197 kr. Därefter tillsvidare med 25% rabatt, endast 322 kr/mån i 12 månader. Alla priser är inklusive moms.

Ta del av villkoren

Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

Tillgång till över 1 100 aktiekurser i realtid

Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev


Betala som

Betalsätt

Genom att klicka på ”Godkänn köp” godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News AB:s personuppgiftspolicy. Bonnier News AB ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter.

Dagens industri är en del av Bonnier News.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera