Annons

Vinhotellet tar Toscana till Sverige

Efter mikrobryggerier kommer mikrovinerier.
Vid infarten norrifrån till Stockholm, i Järva krog, byggs The Winery Hotel – ett hotell med en komplett vinfabrik. Där ska 10.000 flaskor vin produceras varje år är det tänkt.

RUM FÖR VINÄLSKARE. Vid Järva krog norr om Stockholm byggs ett hotell med 184 rum och egen vinfabrik. Bakom satsningen står tre familjer med hotell- och vinerfarenhet. Sofia Ruhne, Ejnar Söder och Therese Hammar är tre av delägarna.
RUM FÖR VINÄLSKARE. Vid Järva krog norr om Stockholm byggs ett hotell med 184 rum och egen vinfabrik. Bakom satsningen står tre familjer med hotell- och vinerfarenhet. Sofia Ruhne, Ejnar Söder och Therese Hammar är tre av delägarna.Foto:Claes-Göran Flinck

Läs Di Digitalt i 3 månader för endast 197 kr

ord. pris 429kr/mån

spara
1090 kr

Få tillgång till allt digitalt innehåll i 3 månader för 197 kr. Därefter tillsvidare med 25% rabatt, endast 322 kr/mån i 12 månader. Alla priser är inklusive moms.

Visa allt som ingår

Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

Tillgång till över 1 100 aktiekurser i realtid

Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev


Betala som

Betalsätt

Genom att klicka på ”Godkänn köp” godkänner jag Dagens industri AB:s prenumerationsvillkor och bekräftar att jag tagit del av Dagens industris AB:s personuppgiftspolicy.

Vänligen notera att fr.o m 1 februari 2023 är det vårt koncernbolag Bonnier News AB som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter, vi uppdaterar då personuppgiftspolicyn och användarvillkoren.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera