1515

Korvmoj finkrögarens nya framgångsrecept

Magnus Nilssons Fäviken Magasinet i Jämtland är Sveriges mest kända restaurang utomlands. Nu stängs den. Fast bara i fyra månader.
Di Weekend har träffat en gastronomisk superstar – vars senaste projekt är en korvkiosk i Åre.

PIGGA IDÉER. När Magnus Nilsson expanderar så är det med en liten korvkiosk i Åre och en charkuterifabrik med fem anställda i Unders åker. ”Jag vill inte driva en finkrog till. Det är kul att nå ut till folk.”
PIGGA IDÉER. När Magnus Nilsson expanderar så är det med en liten korvkiosk i Åre och en charkuterifabrik med fem anställda i Unders åker. ”Jag vill inte driva en finkrog till. Det är kul att nå ut till folk.”Foto:Jack Mikrut

Artikeln du läser är låst. Logga in eller teckna en digital prenumeration för att läsa Nordens största affärstidning.

  • Full tillgång till Di.se med nyheter och analyser
  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid
  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan
  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

Är du prenumerant? Prova att ladda om sidan och kontrollera att du är inloggad.

Saknar du en prenumeration? Bli prenumerant

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?