1515

Succé för svensk sötma i London

Den skandinaviska trenden får bageriklassiker som kanelbullen och prinsesstårtan att gå som smör i solsken i London.
Bakom succén står två svenska bagare som lämnade konditorkarriären i Sverige för att bli entreprenörer i Storbritannien.

SOCKERBAGARE. Sven-Gunnar Appelgren och Daniel Karlsson driver Bageriet i London. Just nu råder det skandinavisk deckarfeber i Storbritannien, vilket har fått som följd att fler har fått upp ögonen för svensk mat- och konditorikultur.
SOCKERBAGARE. Sven-Gunnar Appelgren och Daniel Karlsson driver Bageriet i London. Just nu råder det skandinavisk deckarfeber i Storbritannien, vilket har fått som följd att fler har fått upp ögonen för svensk mat- och konditorikultur.Foto:Jack Mikrut

Artikeln du läser är låst. Logga in eller teckna en digital prenumeration för att läsa Nordens största affärstidning.

  • Full tillgång till Di.se med nyheter och analyser
  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid
  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan
  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

Är du prenumerant? Prova att ladda om sidan och kontrollera att du är inloggad.

Saknar du en prenumeration? Bli prenumerant

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?