Annons

På djupet med Lukas Lundin

De kontroversiella oljefälten i Sudan är sedan länge sålda, i stället har familjen Lundin gått in tungt i Norge – och som ägare till auktionshuset Bukowskis.
Di Weekend stämde möte med äldste brodern Lukas Lundin i en gruva en kilometer under marken.
I en öppenhjärtig intervju avslöjar han vem han är rädd för, varför Putin borde skärpa sig och vem det är som bestämmer i familjen efter fadern Adolf Lundins bortgång.

1 100 meter under jord. Lukas Lundin, ordförande för Lundin Mining Corp, känner sig som en ”mångubbe” när han svidar om och tar hissen ned i Zinkgruvan i Närke.
1 100 meter under jord. Lukas Lundin, ordförande för Lundin Mining Corp, känner sig som en ”mångubbe” när han svidar om och tar hissen ned i Zinkgruvan i Närke.Foto:Joey Abrait

Läs Di Digitalt i 3 månader för endast 197 kr

ord. pris 429kr/mån

spara
1090 kr

Få tillgång till allt digitalt innehåll i 3 månader för 197 kr. Därefter tillsvidare med 25% rabatt, endast 322 kr/mån i 12 månader. Alla priser är inklusive moms.

Visa allt som ingår

Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

Tillgång till över 1 100 aktiekurser i realtid

Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev


Betala som

Betalsätt

Genom att klicka på ”Godkänn köp” godkänner jag Dagens industri AB:s prenumerationsvillkor och bekräftar att jag tagit del av Dagens industris AB:s personuppgiftspolicy.

Vänligen notera att fr.o m 1 februari 2023 är det vårt koncernbolag Bonnier News AB som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter, vi uppdaterar då personuppgiftspolicyn och användarvillkoren.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera