1515
Annons
Innehåll från Yta.seAnnons

Prisvärda kontor vid nyöppningar av kontorshotell

2020 var ett omvälvande år för alla branscher. På kontorsmarknaden ser man

nu en transformationsprocess från långa och statiska hyreskontrakt till flexibla

avtalstider med möjlighet att skala storleken upp och ned vid behov. Yta.se är

en kostnadsfri tjänst för företag i Stockholm som vill hitta det rätta kontoret för

just deras verksamhet.

Yta.se grundades 2015 med ambitionen att göra det enklare för företag att hitta kontor på en intransparent marknad, och de senaste åren har man gjort en stark sväng mot specifikt kontorshotell där man snabbt blivit en av marknadens största aktörer.

– Vi samarbetar med alla kontorshotell i Stockholm och har varit med sedan början. Vår unika realtidsdatabas av marknaden på tillgängliga kontor hos kontorshotell gör det möjligt för oss att hitta precis den lösningen som passar kunden, säger Daniel Olsson, CMO yta.se.

Rabatter vid nyöppningar

I Stockholm finns över 180 000 kvadratmeter kontorshotell spritt över fler än 60 anläggningar, med en stor andel som öppnat de senaste åren. När ett kontorshotell öppnar en ny anläggning är det hård konkurrens och det kombineras med erbjudanden om bra rabatter och möjlighet att välja och skräddarsy sin yta innan kontoret är färdigbyggt. 

De rabatterade priserna beror på att all yta behöver fyllas upp snabbt för att anläggningen ska slippa betala för tomma ytor, samt att de själva ofta har stora rabatter i början av deras Hyresavtal.

Ett exempel på en nyöppning under våren är IOFFICE Business Center som öppnar två nya anläggningar i Stockholm city, på Kungsgatan 64 och Vasagatan 10. I och med det får yta.se möjlighet att erbjuda ett exklusivt erbjudande till sina kunder – upp till 40% rabatt på hyran.

Homan Tehrani, vd IOFFICE Business Center:

– Det finns fortfarande goda möjligheter att skapa sin egen kontorslösning till ett förmånligt pris – man får passa på innan rabattperioden är över. Kontakta yta.se för en vising!

Kostnadsfri och oberoende tjänst

Tjänsten som yta.se erbjuder är kostnadsfri och helt oberoende. Likt rekryteringskonsulter skapar man en longlist baserat på företagets behov i termer av läge och antal arbetsplatser.

Kunden väljer sedan vilka lokaler de vill titta vidare på vilket följs av en koordinerad visningsrunda. När det rätta kontoret hittats ser yta.se’s rådgivarteam till att kunden får den bästa möjliga dealen, baserat på det stora underlag av uthyrningar yta.se gör.

Daniel ger ett exempel på en nyligen gjord uthyrning på IOFFICE:

– Ett bolag om 50 anställda som hyrde en helt anpassad lösning för 46 arbetsplatser.

Månadskostnaden hamnade på endast 178 000:- och då ingick allt från möbler och IT till daglig frukost. Företaget behöver bara ta dit sina medarbetare. Normalt går en liknande lösning på kontorshotellsmarknaden för runt det dubbla priset.

Under våren och året finns det många spännande nya aktörer som öppnat med nya erbjudanden mot marknaden och det finns goda möjligheter att gå ut på marknaden och jämföra bland alternativen för att hitta en riktigt bra lösning.

– Det är kul med produktutbudet som börjar komma till kontorshotellsmarknaden, med allt från exklusiva kontor till prisvärda erbjudanden. Idag finns det verkligen lösningar som passar alla verksamheter – ta kontakt med oss så hjälper vi er att hitta rätt, avslutar Daniel.

 

Mer från Yta.se

Artikeln är producerad av Brand Studio i samarbete med Yta.se och ej en artikel av Dagens industri

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?