1515
Annons
Innehåll från Volvo CarsAnnons

Nästan ny Volvo som tjänstebil: ”Det här är väldigt piggt tänkt”

En nästan ny begagnad Volvo, kontrollerad av experter. Det blev verklighet för Patrik Norberg, egen företagare i byggbranschen, när han behövde en ny tjänstebil. 

– Med den här lösningen kan du byta bil varje år och jag uppskattar att det är en fast summa där allt ingår, säger han.

Lär dig mer om begagnade tjänstebilar med omedelbar leverans 

Järfälla-bon Patrik Norberg tyckte det var svårt att hitta seriösa hantverkare. Därför startade han för fem år sedan en egen byggfirma. 

– Vi startade från grunden och idag har vi ett bra referensflöde. Det har varit en tuff resa, men idag är vi tio anställda på PN Entreprenad. Sen valde vi att skaffa två barn samtidigt, säger han och ler. 

Noggrant utvalda med garanti

Patrik står framför sin helsvarta Volvo XC90 som han sedan en tid tillbaka leasar genom Volvo Selekt med Business Lease. Volvo Selekt är begagnade bilar, noga utvalda av Volvohandeln, max 12 månader gamla och som kontrollerats enligt Volvo Begagnatstandard. 

Tidigare har Volvo Selekt enbart gällt för privatpersoner. Men nu finns bilarna även tillgängliga med Business Lease – perfekt för företagare i behov av en nästan ny tjänstebil med omedelbar leverans. 

– Jag ville byta bil inför sommaren och det här flexibla avtalet på 12 månader passar mig perfekt. XC90 är nästan lite för stor nu när vi är klara med barnvagnsåldern, men jag uppskattar att köra stora bilar. Prestandan och komforten är toppen. Och smarta funktioner som Pilot Assist. 

Helhetslösning med allt på en faktura

Volvo Selekt med Business Lease är en helhetslösning. Här ingår finansiering, försäkring och serviceavtal. Volvofinans Bank samlar alla bilkostnader på en faktura. Försäkring i Volvia innebär smidig skadehantering direkt hos en auktoriserad Volvoverkstad och garanterad reparation med Volvo Originaldelar. 

– Det här konceptet är väldigt piggt tänkt av Volvo, särskilt nu när många branscher lider av materialbrist och långa leveranstider. Du slipper vara fast i ett längre avtal. En XC90 är oavsett ägande eller leasingform en dyr bil. Men med den här lösningen kan du byta bil varje år. Sen uppskattar jag att det är en fast summa där allt ingår. Och är det någonting som krånglar bokar du bara service så fixar Volvo det.

Rätt modell för dig – här finns din nästa tjänstebil 

 

Mer från Volvo Cars

Artikeln är producerad av Brand Studio i samarbete med Volvo Cars och ej en artikel av Dagens industri

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera