ANNONS:
Till Di.se
START BÖRS MARKNADSNYTT BEVAKNINGAR
ANNONS

Innehåll från Volvo Cars

Begagnade bilar – med garanti och nybilskänsla

  • ”Du får en bil som känns ny, men till ett begagnatpris”, säger Malin Carnor, som köpt en bil från Volvo Selekt.

Känslan av en ny bil. 
Men till priset av en begagnad.
Nu har Volvo lanserat Selekt – speciellt certifierade begagnade bilar som säljs med garanti.
– Vi skapat i princip samma trygghet som om du köpt nytt, säger Johan Carlsson, begagnatansvarig på Volvo Car Sverige.

Volvo Selekt – här hittar du den perfekta bilen för din familj

Säker, bekväm och 100 procent tillförlitlig. Så ser kravlistan ut hos många som letar en ny bil till familjen. Men att köpa en splitter ny och stor familjebil från någon av de ledande tillverkarna är ofta en för stor investering. För att komma ner i pris väljer många därför en mindre bil med sämre komfort och mindre avancerad säkerhet. Andra satsar på en begagnad bil. Här är det ofta en utmaning att få reda på i vilket skick bilen är i, samt att man som bilköpare inte får några garantier.

Utvalda bilar med garanti
Volvo har nu lanserat Selekt för att ge så många som möjligt chansen att köra bra bilar med säkerhet i toppklass och samma trygghet som ett nybilsköp innebär. Volvo Selekt är speciellt utvalda och kontrollerade Volvobilar som säljs med 24 månaders garanti, helt motsvarande det som gäller för en ny Volvo. Köpet blir extra tryggt genom att Selekt säljs av Volvohandeln.

– För många privatbilister är en nyare begagnad det smarta valet. Du har råd att välja en bil med all komfort- och säkerhetsutrustning, så att du får den bilupplevelse du vill ha, utan att behöva kompromissa. Ekonomiskt är det också fördelaktigt. Värdeminskningen är störst de första åren så totalkostnaden blir lägre än för nytt. Och med Volvo Selekt har vi skapat i princip samma trygghet som om du köpt nytt, säger Johan Carlsson, begagnatansvarig på Volvo Car Sverige.

Kontrollerad och uppdaterad
Bilarna som blir Volvo Selekt måste uppfylla viktiga krav. De är max fem år gamla med högst 10 000 mil på mätaren och har fått originalservice enligt schema. Innan de läggs ut till försäljning kontrolleras de på 100 viktiga punkter och mjukvaran uppdateras till senaste version. Skicket på bilen går nu att jämföra med en ny bil.

”Jag fick en kvalitetsstämpel”
Malin Carnor från Höör är en av de kunder som valt att köpa en bil från Volvo Selekt. Hennes främsta skäl till valet:

– Att du får en bil som känns ny, men till ett begagnatpris. Det känns tryggt att bilen har kontrollerats och har garantier, jag fick en kvalitetsstämpel på min investering, säger hon.

Artikeln är producerad av Brand Studio i samarbete med Volvo Cars och ej en artikel av Dagens industri

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer