ANNONS:
Till Di.se
START BÖRS MARKNADSNYTT BEVAKNINGAR
ANNONS

Innehåll från Visma

Direktkonsult får kunderna att växa i molnet

  • Agneta Eriksson, projektledare och Markus Sulkupuro, affärsutvecklare på Direktkonsult.

Direktkonsult har mer än 30 års erfarenhet av att arbeta i affärssystem. De var ett av Sveriges första IT-bolag som tog steget upp i molnet – och deras mål har alltid varit att följa med i den digitala utvecklingen.

Visma.net kombinerar automatisering med produktivitet för att förbättra dina affärsprocesser, läs mer här!

 Direktkonsult grundades 1985 och de har arbetat med Visma under flera år, bland annat Visma Business sedan mitten av 90-talet. För två år sedan blev de en certifierad partner för Visma.net – en perfekt kombination, enligt Markus Sulkupuro, affärsutvecklare på IT-bolaget.

 –  Intresset för webbaserade affärssystem ökade kraftigt, helt plötsligt ville alla vara i molnet. När vi började arbeta med Visma.net fick vi dessutom ett helt nytt kundsegment. Nu arbetar vi med företag i alla storlekar – och branscher, säger han.

Markus Sulkupuro berättar att Direktkonsult följer med alla kunder från analys till utbildning, implementation, uppföljning och support. De har även en egen utvecklingsavdelning och unika integrationskunskaper.

 – Vi kopplar ihop system med varandra vid behov och analyserar kundens dataflöden vid varje ny affär. Vi är experter på affärssystem i molnet och vi har arbetat med automatiseringar i flera år, säger Markus Sulkupuro.

 Direktkonsult anser att nyckeln till deras lyckade implementeringar av Visma.net är deras egenutvecklade projektmetodik ”Fyren”. Den har sitt ursprung i de kunskaper och erfarenheter som de samlat på sig genom åren. Metodiken omfattar ett antal punkter och arbetsområden som specificerar vad som ska göras under projektets gång, samt när och vem som ansvarar för de olika delmomenten.

 – Vårt mål är att kunden vid projektets slut ska ha kunskapen och förmågan att kunna förvalta sitt system på rätt sätt för att få verksamheten att växa, säger Markus Sulkupuro.

För att bli en certifierad partner för Visma.net måste alla företag genomgå ett certifieringsprogram. Den breda kunskapen och erfarenheten hos Vismas partners säkerställer förstklassiga leveranser och långsiktig utveckling i kundernas IT-projekt.  

 – Det bästa med Visma.net är schemaläggningar. Vi är även väldigt förtjusta i Visma.net Logistics. Visma har byggt upp ett system som skapar effektiva och automatiserade flöden, säger Markus Sulkupuro.

Upptäck Visma.net – anmäl dig till ett webbinar, läs mer här!

Artikeln är producerad av Brand Studio i samarbete med Visma och ej en artikel av Dagens industri

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer