ANNONS:
Till Di.se
START BÖRS MARKNADSNYTT BEVAKNINGAR
ANNONS

Innehåll från Visma

CLEVER satsar på ett smart affärssystem i molnet

CLEVER vill göra det enkelt att köra och välja elbil, hitta rätt laddlösning – och ladda bilen längs vägen. Deras mål är att fortsätta att växa, men för att kunna göra det var de i behov av ett flexibelt affärssystem med en effektiv lagerhantering.
–  Jag kommer från logistikbranschen och har sett alla möjliga affärssystem. Visma.net är helt klart det mest användarvänliga, säger Sofia Gunnarsson, drift- och logistikansvarig på CLEVER.

Upptäck Visma.net – anmäl dig till ett webbinar!

 CLEVER är Sveriges ledande laddoperatör för elbilar och erbjuder laddlösningar till privatpersoner, företag, fastighetsägare och offentlig sektor. Trots att de bara har funnits på marknaden i lite mer än två år har de haft en stark tillväxt. Som ett led i deras fortsatta expansion har de valt att satsa på det molnbaserade affärssystemet Visma.net.

Vi började använda Visma.net i november och tjusningen med systemet är att det är väldigt enkelt att lägga till eller ta bort moduler. Inget är satt eller hugget i sten. Jag arbetar med Visma.net Logistics och jag har skräddarsytt flera processer för att underlätta min vardag på lagret, säger Sofia Gunnarsson, drift- och logistikansvarig på CLEVER. 

 Genom en app får deras kunder tillgång till laddstationer i Sverige, Danmark och Tyskland.

 

 – Hela order– och lagerflödet samt vårt ekonomisystem har blivit effektivare med Visma.net. Nu kan vi samla allt på samma ställe – det är otroligt smidigt. Jag kan bland annat lägga till saker, ta bort eller skapa helt nya menyer, säger Sofia Gunnarsson.

 Hon berättar att med hjälp av Visma.net Logistics kan hon göra 20 till 25 utleveranser på bara några minuter. Följesedeln går dessutom direkt till skrivaren automatiskt.

  – Jag kommer från logistikbranschen och har sett alla möjliga affärssystem. Visma.net är helt klart det mest användarvänliga. Om jag scannar in en vara med min handdator på lagret hamnar all information direkt in i Visma.net. Jag kan arbeta var som helst, och ändå kolla lagerstatus, en order eller snabbt återkoppla till kundservice om jag har frågor, säger Sofia Gunnarsson.

 CLEVER har valt att anlita Vismas certifierade partner Traventus – och de är mer än nöjda med samarbetet. 

 –  Jag är supernöjd! De lyssnar på oss, våra idéer – och vi märker att de vill vara med och utveckla vår verksamhet. Eftersom vi växer är vi i behov av ett affärssystem som vi kan använda om fem år – och jag tror på Visma.net, säger Sofia Gunnarsson.

Visma.net standardiserar och automatiserar affärslokaler lokalt och över flera platser, läs mer här!

Artikeln är producerad av Brand Studio i samarbete med Visma och ej en artikel av Dagens industri

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer