ANNONS:
Till Di.se
START BÖRS DI LIVE BEVAKNINGAR
ANNONS

Innehåll från Våra Vänner

Ny podcast får stjärnorna att avslöja sina hemligheter och nycklar till framgång

  • Forskaren Emma Frans och komikern David Sundin hör till personerna som blir intervjuade i podcasten "Våra Vänner".
Podden har blivit lika vanlig i hörlurarna som musik och många klarar sig inte utan den. I podcasten "Våra vänner" intervjuas stjärnor från bland annat artistvärlden, idrottsvärlden och mediebranschen – och avslöjar både hemligheter och nyckeln till framgång.
– Vår ambition är att bjuda på en transparent och ärlig podcast med avslöjanden, modiga åsikter och en hel del garv, säger Anna Arvidsson, Head of Bonnier News Brand Studio.

Läs mer om podcasten "Våra vänner"

Fyra av tio svenskar lyssnar på poddar enligt en undersökning från Novus som kom i maj. Många lyssnar varje dag och det poppar ständigt upp nya poddar att förälska sig i. En av dem är "Våra vänner", en podcast från Bonnier News innovationsavdelning.
– Vi listade människor vi beundrar och diskuterade om vi skulle ha en chans att få intervjua dem. Lyckan när vi nu har lyckats förverkliga drömmen är enorm. Vi träffar idoler från artistvärlden, idrottsstjärnor, journalister, kreatörer och magiska storytellers från film- och spelbranschen, säger Anna Arvidsson.

Podden hade premiär i maj och har släppts i tio avsnitt. Bland gästerna finns forskaren Emma fransk, komikern David Sundin, Metros före detta VD Andreas Ohlson, före detta fotbollsproffset Kim Källström och artistcoachen Anna Moore men också internationella gäster som Noël Paasch, videoproducent på Google, och en av tv-bolaget CNN:s högsta chefer.

Varför just en podcast?
– Det är kul, enkelt och det går snabbt att producera. Alla borde göra en egen podcast om det som de älskar. Det är fantastiskt givande. Och för vår del är det även ett smidigt sätt att få kontakt med och uppmärksamhet av våra idoler och förebilder, säger Ronnie Johansson, creative director på Bonnier News Brand Studio, och fortsätter:
– För lyssnaren är podcasten överlägsen eftersom man kan göra andra saker samtidigt.

Den första säsongen av "Våra vänner" programleds av Anna Arvidsson, Ronnie Johansson och Nicklas Hermansson, som är Head of Story Experience på Bonnier News Brand Studio.

Vad kan just er podd tillföra?
– Om du är nyfiken på framtiden, vilken typ av innehåll vi kommer att konsumera och vilka metoder och drivkrafter som framgångsrika människor använder sig av – då är "Våra vänner" en podcast för dig. Och så får du träffa en massa briljanta människor. Som en co-lab agency drivs vi av våra samarbetspartners framgångar. Därför var det extra roligt att Johan Ydring från TUI och Ariella Rotstein från ICAx ville vara med och dela med sig av sin kunskap, säger Nicklas Hermansson.

“Våra vänner” släpps på torsdagar. Podcasten har gjort comeback igen den 8 augusti, då med Hoffmaestro-sångaren Jens Malmlöf och Peder Bonnier. Under hösten får lyssnarna även möta Douglas León (Dogge Doggelito), dokumentärfilmaren Ivan Blanco och William Värnild som gäster. Alla avsnitt finns att lyssna på där poddar finns.

Lyssna på "Våra vänner" här 

Artikeln är producerad av Brand Studio i samarbete med Våra Vänner och ej en artikel av Dagens industri

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer