1515
Annons
Innehåll från Tutus DataAnnons

Färist Mobile – I nationens tjänst!

Tutus Data har mer än 25 års erfarenhet av nätverkskrypteringslösningar för samhällskritiska organisationer och har bland annat lanserat Sveriges första säkra moln för säkerhetskänsliga verksamheter. Nu är företaget åter aktuella med en ny version av sin säkra smartphone, Färist Mobile.

Samhällsviktiga myndigheter och organisationer behöver säkra mobila lösningar för kommunikation av känslig information. Tutus har därför skapat och under 10 år vidareutvecklat en säker smartphone, Färist Mobile.

Färist Mobile har många säkra funktioner som stark diskkryptering med externa nycklar för skydd av känslig information, en unik domänseparation med strikt isolerade miljöer som skyddar telefonen samtidigt som appar blir säkra att användas på Färist Mobile. Med en VPN-tunnel garanteras skydd mot påverkan samtidigt som en yttre säker gräns mot intrång etableras. Detta innebär att kommunikationen är skyddad vare sig det är röstsamtal, meddelanden, e-post eller data. Tillsammans med Tutus utvecklade svenska operativsystem garanteras att information inte delas med externa tillverkare eller utländska uppdateringstjänster.

Godkänd och Granskad

Färist Mobile är baserad på Android och är granskad, godkänd av svenska och europeiska myndigheter. 

– Färist Mobile är en innovativ säker mobiltelefon som många av våra svenska och EU myndigheter använder, säger Mikael Andersson Försäljning och Marknads Chef.

Ytterligare egenskaper hos Färist Mobile: 

Godkänd krypterad VPN Mobilanslutning till bärbar dator

Krypterat tal och meddelanden

Centraliserad hantering med löpande automatiska säkerhetsuppdateringar

Kompatibel med alla Androidappar

Tutus produkter är godkända på nivån Restricted/Begränsat hemlig för såväl EU som på nationell nivå. Företaget är huvudleverantören av myndighetsgodkända och certifierade IT-säkerhetsprodukter i Sverige och gör stadiga framsteg mot målet att bli en ledande leverantör av godkända IT-säkerhetsprodukter också inom EU.

För information kontakta Mikael Andersson på mikael@tutus.se eller läs mer på www.tutus.se. 

Info om Tutus: 

OM FÖRETAGET

Tutus Data grundades 1992 och är ledande i Sverige inom certifierade och godkända kryptolösningar. Företaget utvecklar produkter och tjänster som brandväggar, VPN-krypton, krypteringsprogram och EU:s säkraste smartphone, alla med väldigt höga krav på säkerhet. Tutus är leverantör till organisationer med höga krav på säkerhet, bland annat svenska försvaret, civila myndigheter och EU. Läs mer på www.tutus.se.

Mer från Tutus Data

Artikeln är producerad av Brand Studio i samarbete med Tutus Data och ej en artikel av Dagens industri

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera