ANNONS:
Till Di.se
START BÖRS DI LIVE BEVAKNINGAR
ANNONS

Innehåll från Tele2

Enkla knepet: Så gör du din arbetsplats mer attraktiv

Idag är det en självklarhet att ha fungerande IT-lösningar i hemmet. Lika självklart ska det vara att ha det på arbetsplatsen. Det kan vara avgörande i rekryteringsprocessen, speciellt bland yngre talanger.

Bara ett klick bort – här hittar du rapporten Power 2 Stay Ahead och mycket mer

Det finns många faktorer som gör att ett företag ligger i framkant. Man ska vara innovativ, ha en bra arbetsmiljö och kompetenta medarbetare. Men enligt Tele2:s rapport ”Power 2 Stay Ahead” är en av de mest betydande faktorerna välfungerande och flexibla IT-lösningar.

Modern digital arbetsmiljö lockar millennials

Företag som säkerställer att deras IT- och telekomlösningar håller hög standard har större chans att attrahera ny personal. Det öppnar nämligen upp möjligheterna både för ett mer effektivt arbete och att kunna jobba smidigt på distans – något som väger tungt när millennials väljer arbetsgivare.

Viktigt att erbjuda flexibla arbetssätt

Trots vikten av kvalitativa IT- och telekomlösningar anser så många som en av tre medarbetare att de har högre teknisk standard hemma än på jobbet. I takt med att gränserna mellan privatliv och arbete suddas ut är det därför viktigare än någonsin att ha IT-lösningar som gör det möjligt att jobba på distans. Siffrorna från Tele2:s rapport ”Power 2 Stay Ahead” talar sitt tydliga språk:

  • 70 procent av unga medarbetare skulle vara mer nöjda med sitt jobb om de hade goda möjligheter att jobba på distans.
  • 41 procent av svenska företag har möjlighet för anställda att obehindrat jobba på distans.

Grundstenarna att bygga vidare på inom IT och telekom

Förutom att kunna använda sin jobbdator och mobil utanför kontoret vill medarbetare även kunna använda sig av samma digitala tjänster på distans, till exempel molntjänster. För att företag ska lyckas möta sina medarbetares behov gäller det att ha en utarbetad policy, trygga säkerhetsrutiner och effektiva processer för att kunna hantera olika mobila lösningar.

Bara ett klick bort – här hittar du rapporten Power 2 Stay Ahead och mycket mer

Artikeln är producerad av Brand Studio i samarbete med Tele2 och ej en artikel av Dagens industri

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer