ANNONS:
Till Di.se
START BÖRS DI LIVE BEVAKNINGAR
ANNONS

Innehåll från Storegate

Svenskt moln ger paketlösning med högre säkerhet

  • Patrik Granström, Affärsområdeschef Small Business på Telia Company.

Storegate drivs av att kunna möta och överträffa framtidens behov och säkerhetskrav inom datalagring i Sverige. Nu blir de en del av Telia Trygg IT, ett paket med tjänster till mindre företag som värnar om integriteten.
Idag finns en stor efterfrågan på säkra tjänster för att tryggt och enkelt kunna lagra och dela filer i molnet, säger Torbjörn Lindkvist, säljchef på Storegate.

Läs mer om Telia Trygg IT

Mindre företag saknar ofta en egen IT-avdelning och har inte samma möjligheter att skaffa trygga IT-tjänster som stora företag. Telia Trygg IT är en paketlösning som innehåller de viktigaste IT-tjänsterna, däribland Office365, antivirusskydd samt backup och säker fildelning från svenska Storegate.
– Vi är övertygade om att även mindre företag vill åtnjuta samma integritet och säkerhet som de stora bolagen. Med Telia Trygg IT som koncept gör vi detta möjligt, säger Patrik Granström, Affärsområdeschef Small Business på Telia Company.

Alla servrar ligger i Sverige
Torbjörn Lindkvist, säljchef på Storegate, håller med och betonar att de även ger 100 procent skydd mot bland annat CLOUD Act som ger amerikanska myndigheter rätt till insyn oavsett sekretessnivå.
– All vår utveckling sker på egen plattform vilket innebär att vi har kontroll över processen och kan garantera fullt integritetsskydd och svensk support för hela lösningen. Dessutom lagras alla filer i våra egna servrar som finns i Sverige, säger han. 

Storegate har arbetat i molnet sedan 2003 och har hjälpt tusentals företag i Norden med att säkra digital information. De har även byggt upp en personlig och svensktalande kundtjänst.
– Våra anställda skriver på ett avtal som omfattar sekretess gentemot våra partners och kunder. De är även utbildade i vilka säkerhetsregler och rutiner som gäller, säger Torbjörn Lindkvist.

Hjälper företag att komma igång
Deras team har lång erfarenhet av att skapa både lokalt installerade lösningar och hostade lösningar i egen infrastruktur.
– Allt fler företag väljer att lagra sina filer på olika ställen. All vår utveckling sker i Sverige, vilket innebär att vi kan hjälpa till i större projekt om det behövs speciella anpassningar, säger Torbjörn Lindkvist.

Storegate ser positivt på framtiden tillsammans med Telia och tjänsten Trygg IT. Samarbetet har precis inletts och vi ser fram emot att hjälpa nya företag upp i det svenska molnet.
– Med Trygg IT kan Telias kunder både dela och komma åt digital information var som helst, när som helst – och under svensk lag, avslutar Torbjörn Lindkvist.

Så kan Storegate hjälpa dig – läs mer här

Om Storegate
 Storegate erbjuder ett brett utbud av enkla molntjänster som gör det möjligt för deras kunder att säkra, lagra, komma åt, dela och samarbeta med digital information var som helst, när som helst.

•  All utveckling sker på deras egenutvecklade plattform vilket innebär att de har kontroll över hela processen och kan garantera fullt integritetsskydd och svensk support för hela lösningen.

•  Alla system som de använder är placerade i Sverige och eftersom Storegate är ett svenskt bolag regleras all lagring under svensk lag. 

Om Telia Trygg IT
• Oroa dig inte över att bli av med känslig data eller utsatt för data­ intrång. Med Trygg IT kan ditt företag dela och komma åt digital information för att kunna jobba var som helst, när som helst.

• Känn tryggheten i marknadsledande tjänster och installation på plats. Med Trygg IT får du allt samlat i ett paket.

• I paketet ingår abonnemang på Storegate, Office 365 och F­Secure samt webbutbildningar i Lexicon. En Personlig Tekniker kommer ut och installerar allt och visar hur tjänsterna fungerar. 

Artikeln är producerad av Brand Studio i samarbete med Storegate och ej en artikel av Dagens industri

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer