Annons
Innehåll från Staples Solutions ABAnnons

Är du redo för Plan C? COVID-19 har för alltid ändrat sättet vi arbetar på

De flesta har en plan B för att hantera oförutsedda omständigheter. Men i dessa tider fungerar inte ens plan B. För att hjälpa verksamheter att hantera denna nya situation och nya myndighetskrav har Staples som expert på arbetsplatser lanserat Plan C.

Med metoder för att hålla avstånd, hålla rent och hålla kontakten är Plan C en heltäckande guide som hjälper verksamheter att anpassa sina arbetsplatser till det nya normaltillståndet, att utveckla en säker, produktiv, ren och uppkopplad arbetsmiljö för ditt team och dina kunder.

Vi försöker alla att arbeta mitt under en pågående pandemi, och det är allt annat än ”business as usual”. Förändring kommer att vara ett konstant tema på arbetsplatsen under en överskådlig framtid. Dessa förändringar kommer att skilja sig från person till person och från företag till företag.

Hur vi anpassar arbetsplatsen för säker arbetsmiljö för våra medarbetare är väsentligt. WHO instämmer i att företag och arbetsgivare spelar en viktig roll för att hjälpa till att kontrollera spridningen av COVID-19. Så hur kommer du att trygga säkerheten för medarbetare, kunder och besökare framöver, särskilt när rekommendationer och riktlinjer verkar ändras hela tiden?

– Att återvända till arbetsplatsen handlar inte bara om att ändra lokalernas layout och ta fram städchecklistor. De anställda måste vara skyddade och känna sig bekväma med sin nya arbetsplatsmiljö. Detta kan åstadkommas med effektiva processer och realistiska förändringar av rörelsemönster och arbetsplatsens layout, samt med rena och moderna lösningar, påpekar Patrik Schedvin VD Staples Solutions Sverige/Danmark. – Det är just därför som vi har tagit fram Plan C.

Plan C består av flera delar

Plan C är uppdelad för arbetsplatsens specifika områden: WorkSpace, MeetSpace, BreakSpace, WashSpace och PersonalSpace. Staples har använt sin expertis inom arbetsplatser för att ta fram guider för alla dessa spaces med praktiska tips och produkterbjudanden såsom skyltar och golvmarkeringar, skydds- och mätutrustning, rengörings- och desinfektionsprodukter med mera, men även förslag till förändringar av de anställdas rörelsemönster på arbetsplatsen och lösningar för distansarbete, eftersom det är något som kommer att finnas kvar under de närmaste åren och då särskilt när många företag övergår till en strategi med distansarbete i första hand

Oavsett bransch eller arbetsplats så är Staples redo att guida dig genom utmaningarna och planera för framtiden som ingen planerade för, håll avstånd, håll rent och håll kontakten.

Om Staples Solutions

Som ledande leverantör av kontorsmaterial och integrerade lösningar för små, medelstora och stora företag har Staples gedigen kunskap om arbetsplatser. Med ett brett utbud av produkter och lösningar som kan skräddarsys samarbetar våra experter med dig för att säkerställa att din arbetsplats har allt som behövs för att användas optimalt – when your space works, everything works.

Mer från Staples Solutions AB

Artikeln är producerad av Brand Studio i samarbete med Staples Solutions AB och ej en artikel av Dagens industri

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?