1515
Innehåll från Software AGAnnons

Living Connections – Demokratisering för industri 4.0

Det sker idag stora förändringar i många branscher tack vare den digitala eran vi lever i och industrin är inget undantag. Vi går in i en era där vi för samman människor, platser, saker och teknologier på ett helt nytt sätt. För att lyckas i framtiden kommer det krävas att industrin ställer om. Företag behöver bli mer insiktsfulla, skapa nya samarbeten och öka innovationskraften för att effektivare nå relevanta resultat.

Många pratar just nu om industri 4.0, den fjärde industriella revolutionen, och om IOT, Internet of Things och om hur det kommer att påverka industrin. Tack vare inträdet i den digitala eran, har företag fått möjligheter att bygga sina affärsbeslut med nya metoder och processer i den dagliga verksamheten. Från att öka produktiviteten, till att skapa nya affärsmodeller och tjänster.

– Det sker en stor förändring just nu på marknaden som växlar om från linjär till cirkulär ekonomi där hållbar affärsnytta och kundrelevans prioriteras. Men fokus ligger även på resurseffektivitet och etiskt företagande så som ökad transparens och återvinning. Samverkan är nödvändig och stora aktörer skapar idag i högre grad mer långtgående och intimare samarbeten. Vi vänder oss till de företag som vill ta smartare beslut, som vill utöka sin innovationsförmåga och vara konkurrenskraftiga över tid och som vill möta kundernas förväntningar och de interna behoven effektivare. Där nya insikter och beslut bygger på realtid och förutseende, bortom historik, säger Milan Petrovic, Business Development Director på Software AG Nordics.

Många företag sitter fast i traditionella arbetssätt där beslut tas grundat på gammal och begränsad information. Samtidigt konkurrerar de på en marknad där nya bolag som skapats under den digitala eran, på ett helt annat sätt byggt upp sin affärsverksamhet. De tar datadrivna beslut, nyttjar och leverar uppkopplade tjänster framför produkter och kan därför agera betydligt snabbare på marknadens önskemål och förändringar.

– För att vara konkerrenskraftiga framgent behöver traditionella företag bryta många av de tekniska barriärer som finns och automatisera processer. De behöver nya operationella modeller där IT-verksamheten blir affärsorienterad och att IT- och affärsbeslut tas i en förnyad gemensam styrmodell, berättar Milan Petrovic.

”Living Connections” är Software AG:s nya mantra, en vision att sammanföra människor, platser, saker och teknologier. En samverkan med den tekniska världen som gagnar samverkan med den humana världen.

– Vi gör det konkret genom att bryta de barriärer som finns, utökar informationsflödet och skapar ett konstant flöde av data av ”living connections” för att ge företag, industrier och människor makten att ta beslut, agera och växa säger Phil La Fornara, President EMEA, Software AG.

Fakta Software AG

Software AG grundades 1969 samma år som tekniken satte en man på månen och mjukvaruindustrin föddes. Sedan dess har vi varit engagerade i att skapa en värld av ”living connections” genom att skapa ett konstant flöde av data för att ge företag, industrier och människor makten att se, ta beslut, agera och växa.

EXTERN LÄNK: Läs mer här

Mer från Software AG

Artikeln är producerad av Brand Studio i samarbete med Software AG och ej en artikel av Dagens industri

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?