Annons
Innehåll från SkistarAnnons

Sex av tio vill resa mer med sin partner

Vad vill vi svenskar helst göra mer med vår partner?
Jo, överst på önskelistan står att resa mera tillsammans.


I Åre kan du välja mellan ett 50-tal förstklassiga restauranger, läs mer här.

 När sommaren är över och jobbet har dragit igång igen på allvar kan många känna en tomhet. Du tittar på din partner i soffan och inser att ni måste ta tag i er relation innan den rinner ut i sanden. En resa är ett perfekt alternativ för att hitta tillbaka till varandra.

 – En fjällsemester som kombinerar avkoppling, god mat och nöjesliv med möjligheten att åka skidor ihop och komma nära naturen kan betyda mycket för relationen. När vi reser tillsammans och får en paus från vardagen kommer vi närmare varandra, säger Linda Morell, pr-chef på SkiStar.

Att resa kommer på första plats när svenskarna listar vad de vill göra mer av tillsammans med sin partner. Näst mest populärt är att gå på restaurang. Det visar en ny Sifoundersökning som är gjord på beställning av SkiStar.

 – Vi ser att många väljer att skidsemestra på tu man hand, både ta några extra dagar ledigt under veckan men även över en helg. Skidresan med sin partner är ofta något man gör utöver den klassiska skidsemestern med hela familjen, säger Linda Morell.

 Undersökningen visar även att 57 procent av svenskarna skulle vilja åka på en weekendresa oftare tillsammans med sin partner. Även restaurangbesök är populära – 49 procent svarar att de skulle vilja äta ute ihop oftare.

 – Det stora utbudet av gourmetrestauranger, spännande barer och gedigna nattlivet gör att skidorter som Sälen och Åre och norska Hemsedal kan konkurrera med internationella storstäder när man ska boka en weekendresa, säger Linda Morell.

 SkiStars skidorter – Åre, Sälen, Vemdalen, Trysil, Hemsedal och nytillskottet österrikiska St. Johann – erbjuder ett flertal valmöjligheter för både par och ”livsnjutar-gäng”. Under våren kan man bland annat festa loss under skidorternas nöjeshelger, gå på spa, shoppa – eller njuta av härlig afterski i vårsolen.

 – I Åre, Sälen och Vemdalen kan man till exempel välja mellan 23 gourmetrestauranger som listas – och rekommenderas av White Guide. Nytillkomna tyrolska skidorten St. Johann har dessutom cirka 20 klassiska österrikiska värdshus i skidområdet, avslutar Linda Morell.

 Åre har ett brett nöjesutbud med liveuppträdanden flera gånger i veckan, läs mer här

Artikeln är producerad av Brand Studio i samarbete med Skistar och ej en artikel av Dagens industri

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?