1515
Innehåll från Siemens VitvarorAnnons

Induktionshällen som öppnar upp hemmet

Siemens inductionAir Plus har prisats och hyllats av många. Bland annat har den fått pris för sin design i form av iF Design Award 2020 och Red Dot Design Award 2020. Två av hällarna har dessutom fått utmärkelsen Bäst i test av Råd & Rön.
Siemens inductionAir Plus har prisats och hyllats av många. Bland annat har den fått pris för sin design i form av iF Design Award 2020 och Red Dot Design Award 2020. Två av hällarna har dessutom fått utmärkelsen Bäst i test av Råd & Rön.

Ett kök är mer än en plats för matlagning.

För många handlar det om en plats där man äter, umgås, hjälper barnen med läxor och jobbar hemifrån.

Tack vare Siemens häll med inbyggd fläkt kan du skapa en funktionell och genomtänkt lösning som passar dig och din familj bäst.

– Siemens inductionAir Plus har prisats för sin design, sin tekniska lösning och sin funktionalitet. Det är en kombinerad häll och fläkt som öppnar upp för helt nya möjligheter, säger Lina Uhlén, utbildningsansvarig för Siemens Vitvaror.

Läs mer om Siemens inductionAir Plus här. 

Vem vill inte ha nya möjligheter, chans att tänka nytt och möjlighet till maximal flexibilitet?

Det har länge varit en svår ekvation när det kommer till att göra om sitt kök vare sig det handlar om i en lägenhet eller i ett hus.

– Alla som gjort om ett kök vet att det alltid finns saker som man måste förhålla sig till. Och ventilationen från spisen har länge varit en sådan begränsning, säger Lina Uhlén och tillägger:

– Fram till nu. 

Lina Uhlén, utbildningsansvarig för Siemens Vitvaror.
Lina Uhlén, utbildningsansvarig för Siemens Vitvaror.

Nya möjligheter

Med fläkten inbyggd i hällen begränsas du inte längre av placeringen av vägg- eller takfläkt, på så sätt skapas helt nya möjligheter.

– Siemens inductionAir Plus har en banbrytande teknik som är så intuitiv att den förändrar ditt hem. Den förenklar din vardag samtidigt som du inspireras till en enklare livsstil, säger Lina och fortsätter:

– Tack vare att fläkten är integrerad i induktionshällen behöver du inte längre ta hänsyn till plats för en stor fläktkåpa eller liknande. Det öppnar upp för helt nya möjligheter.

Socialt umgänge

Siemens inductionAir Plus kan placeras nästan var som helst, även under lutande tak eller framför ett fönster, och med kolfilterlösningen blir möjligheterna obegränsade.

– Det är en mycket elegant lösning som gör att du med fördel kan arrangera en öppen planlösning med ditt kök och därmed ha möjlighet till ett nytt socialt umgänge, säger Lina Uhlén på Siemens Vitvaror.

Flexibla inductionAir Plus är designad för att passa alla köks- och fläktlösningar. Hällen kan integreras i alla standardkök, hällen finns i tre storlekar; 80, 70 och 60 centimeter bredd, där 70-modellen passar i 60 centimeter underskåp. 

 

Siemens inductionAir Plus ger dig nya möjligheter att skapa ett kök som passar in i din dröm.
Siemens inductionAir Plus ger dig nya möjligheter att skapa ett kök som passar in i din dröm.

Smart ”os-näsa”

På Siemens inductionAir Plus är fläktöppningen som är placerad i mitten av hällen väldigt liten, vilket maximerar ytorna för värmezoner och gör att hela hällen går att använda. 

Den effektiva inbyggda fläkten tar bort ånga, fett och oönskad lukt där den skapas. Fläkten är dessutom utrustad med en inbyggd ”os-näsa” – climateControl. Denna mäter ångintensiteten och fettinnehållet under tillagningen och justerar fläktstyrkan automatiskt därefter.

– Rent tekniskt är det en utmärkt lösning och detta gör att fläkten kan få bort oset snabbt och effektivt. Fläkten är mycket tyst vilket gör att det aldrig är problem att föra samtal när man lagar mat, säger Lina.

Enkel att rengöra

Själva hällen har många intelligenta funktioner, bland annat finns sensorer som säkerställer att inget bränns vid. 

– Funktionerna hos hällen gör livet mindre stressat. Man gör en inställning och sedan sköter den sig nästan helt själv, säger Lina Uhlén.

En annan fördel med inductionAir Plus är användarvänligheten. Eventuellt spill samlas upp i två vätskebehållare, oftast räcker det att torka av under fettfiltret. Fläkten i sig är vattentät och fettfiltret kan enkelt rengöras i diskmaskinen.

Tyst, effektiv och smart

Med Siemens inductionAir Plus kan du enkelt ge ditt kök mer frihet. 

För oavsett om du har en stor eller liten familj, om du vill kunna samla familj och vänner i köket eller om du vill laga mat samtidigt som du vill kunna prata eller till och med titta på en efterlängtad Netflix-serie så är inductionAir Plus en perfekt lösning.

Den tysta, effektiva, smarta och hyllade inductionAir Plus kommer göra att du kan njuta av de speciella stunderna i livet med vänner på ett avslappnat sätt.

– Det är en produkt som förenklar vardagen för alla, avslutar Lina Uhlén, utbildningsansvarig för Siemens Vitvaror.

Läs mer om Siemens inductionAir Plus här. 

 

Mer från Siemens Vitvaror

Artikeln är producerad av Brand Studio i samarbete med Siemens Vitvaror och ej en artikel av Dagens industri

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?