1515
Innehåll från Sharp Recruitment & ConsultantsAnnons

”Vi är smala”

Sharp Recruitment & Consultants är en av landets mest specialiserade rekryterings- och bemanningsbyråer inom Legal, Compliance, Risk, AML och Tax. Byrån har valt att vara smal för att kunna ha fullständig koll på marknaden och kandidaterna. Det ger möjlighet att snabbt presentera relevanta kandidater och på så sätt effektivisera och snabba på processen.  

Sharp jobbar inte med det de inte kan, förstår eller har erfarenhet av själva.

– Sharp har god förståelse för vår verksamhet och fin fingertoppskänsla för vad vår organisation behöver. Firman gör ett gediget, professionellt arbete och rekommenderas varmt, menar en av byråns kunder, Carl Dahlborg, Head of Legal, Nordnet.

Sharp Recruitment & Consultants grundades 2014 och har snabbt blivit en av landets mest specialiserade byråer med över 200 konsulter och över 500 genomförda rekryteringar per år inom alla sina 5 specialistområden. 

Byråns uppdragsgivare består främst av större noterade och onoterade svenska och internationella företag inom varierande branscher, start-ups inom tech, IT och medicin, banker och andra finansiella aktörer, m fl. Sharp genomför även rekryteringar i andra länder, såsom UK, Frankrike, Danmark, Israel, USA och Schweiz.

Sharp Recruitment & Consultants har valt att endast arbeta med Legal, Compliance, Risk, AML samt Tax eftersom byrån själva är jurister och ekonomer och därför inte jobbar med det de själva inte kan, förstår eller har egen erfarenhet av. Byråns nisch ger den möjlighet att förstå både vad uppdragsgivare och kandidater söker efter, vill och förväntar sig. 

För att hålla sig à jour med marknaden och potentiella kandidater – var de jobbar, med vem de jobbar, hur de agerar, vad de vill i framtiden, m.m. – genomför Sharp över 3 000 intervjuer per år med jurister-, compliance-, risk- och skattespecialister från olika branscher. Byrån intervjuar alla, även de som inte söker arbete i dagsläget, vilket ger möjlighet att alltid ligga steget före.

Kund- och kandidatfokus hänger ihop och är kärnan i byråns verksamhet. Det ställer även mycket höga krav på Sharp som leverantör. 

– Jag tycker att Sharp har varit otroligt snabba, effektiva och levererat superbra kandidater som alla varit toppenbra och passat för vår kravspec. Rekommenderas verkligen, understryker Kristin Holmquist, Head of Group Reporting & Tax, NCC AB.

Trygghet, kontroll och effektiva processer som Sharp själva har utarbetat tillsammans med sina samarbetspartners, ger möjlighet att leverera toppkandidater på utsatt tid. Byrån lovar aldrig guld och gröna skogar utan arbetar endast med det som de är bra på. Det är därför de har fått förtroendet från några av landets och världens största företag, banker, revisionsbyråer och advokatbyråer.

Sharp Recruitment & Consultants anlitas för sin specifika kunskap, resultat- och kundfokus endast inom Legal, Compliance, Risk, AML och Tax. 

För mer information eller om ni vill träffa byrån och prata karriär, ring 08 – 410 99 800 eller mejla till info@sharprecruitment.se  

FAKTA

Telefonnummer: 08 – 410 998 00

Mail: info@sharprecruitment.se

Hemsida: www.sharprecruitment.se

Sharp Recruitment & Consultants bildades 2014 av Peter Ekström, juristexamen, Zarina Virsholm, juristexamen, och Ron Cohen, ekonomiexamen. Byrån har över 25 års erfarenhet av juridik och kompetensförsörjning. 

Sharps värdegrunder:

    1. Utveckling – Vad Sharp än gör, vem de än arbetar med och vem som än gör det, är målet att ständigt utvecklas. Stagnation är tråkigt. Sharp kan alltid bli bättre, kan alltid lära sig mer och kan alltid ge mer. Det är därför byrån är måna om sin mångfald, sina talanger och sina olikheter. 

    2. Ha roligt! – Humor och skratt hör hemma både på en arbetsplats, i företagsamhet och i relationer. Så fort det roliga försvinner minskar motivationen, energin och engagemanget. Hos Sharp är alla ansvariga för att bidra till ett roligt samarbete, en rolig vardag och roliga affärer.

    3. Ekonomisk framgång – Alla Sharps uppdragsgivare, kandidater, leverantörer och personal har det som ett prioriterat mål. Det är därför Sharp Recruitment & Consultants arbetar för att effektivisera, utveckla, ta fram det bästa och, inte minst, arbeta för ekonomisk framgång för alla. 

Mer från Sharp Recruitment & Consultants

Artikeln är producerad av Brand Studio i samarbete med Sharp Recruitment & Consultants och ej en artikel av Dagens industri

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?