Annons
Innehåll från SegulaAnnons

Medarbetarna i fokus när Segula ska växa

Rickard Rehme, Director på Segula Stockholm och Johann Kaiser, vd för Segula Sverige.
Rickard Rehme, Director på Segula Stockholm och Johann Kaiser, vd för Segula Sverige.

Med en bred kunskapsbas och varm företagskultur ska teknikkonsultbolaget Segula växa i Stockholm och bygga broar mellan branscher. För att lyckas med tillväxten ska företaget växa både organiskt och genom uppköp.

Segula Technologies grundades i Frankrike 1985 och finns i dag i ett trettiotal länder varav Sverige är ett sedan 2006. Det svenska huvudkontoret ligger i Göteborg och sedan ungefär ett år tillbaka har bolaget även ett Stockholmskontor. I huvudstaden drivs verksamheten med en startupkänsla och målsättningen är att de kommande åren bli hundra medarbetare och nå en omsättning på cirka hundra miljoner kronor.

– Vi får chansen att starta upp och utveckla en ny organisation här i Stockholm, samtidigt som vi vet att vi har mer än 12 000 medarbetare i ryggen. Det är otroligt inspirerande att ha den kraften i ryggen och kunna kanalisera den, säger Rickard Rehme, Director på Segula Stockholm.

EXTERN LÄNK: Läs fler nyheter om Segula här. 

Trots att Segula är ett stort globalt bolag genomsyras det av en entreprenörsanda.

– Det ligger i Segulas dna, det är familjärt. Grundarna är fortfarande aktiva i bolaget och det präglar verksamheten. Vi är snabbrörliga med korta beslutsvägar både mot kunder och internt, säger Johann Kaiser, vd för Segula Sverige.

Vill arbeta branschöverskridande

I Göteborg har Segula haft stort fokus på bilindustrin men företaget är verksamma inom fler områden såsom energi, sjöfart, mjukvara och utvecklande industri. I Stockholm är målsättningen att bolaget med sina kunskapsområden ska knyta samman branscher.

– I dag är tekniken som används mindre industrispecifik än den varit tidigare. Vi på Segula har varit väldigt involverade i fordonsbranschen som har kommit långt vad gäller den digitala utvecklingen. Den kunskapen kan vi använda för att driva utvecklingen i andra branscher, säger Johann Kaiser.

Letar möjliga uppköp

Segulas strategi för att växa i personalstyrka och omsättning i Stockholm bygger på både organisk tillväxt och möjliga uppköp av bolag aktiva inom mjukvara och strategisk rådgivning.

– Det går väldigt bra för Segula nu och om vi hittar lämpliga uppköp kan det bli en ytterligare katalysator för vår kärnverksamhet, säger Rickard Rehme.

– Vi är alla förväntansfulla över framtiden för Segulas verksamhet här i Stockholm. Med fokus på lyhördhet, omtanke och trygghet vill vi utveckla både vår verksamhet och våra medarbetare, säger Rickard Rehme.

Fakta: Segula

Segula Technologies är en global teknikkoncern som hjälper företag att effektivisera inom alla större industrisektorer: fordon-, rymd-, energi-, järnvägs-, marin-, läkemedels- och processindustri. Koncernen är verksam i 30 länder och har 140 kontor. Med sina 12 000 anställda är Segula Technologies en ledande teknikkoncern som sätter innovation, utveckling och relationen till sina kunder i centrum.

Besök www.segulatechnologies.com för mer information.

Mer från Segula

Artikeln är producerad av Brand Studio i samarbete med Segula och ej en artikel av Dagens industri

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?