ANNONS:
Till Di.se
START BÖRS MARKNADSNYTT BEVAKNINGAR
ANNONS

Innehåll från Samsung

Så skyddar du viktiga data i mobilen

Banktransaktioner, shopping och jobbmejl. I takt med att vi sköter allt fler ärenden i mobilen blir det viktigare att värna om vår it-säkerhet. För att du ska kunna skydda din data på alla nivåer kommer nya Galaxy Note9 med Samsung Knox  ett säkerhetssystem som håller dina uppgifter säkra.

Här kan du läsa allt om nya Samsung Galaxy Note9

 I en tid då det ständigt cirkulerar nyheter om kapade mobila bank id:n och hackade mejlkonton är det extra viktigt att ha en mobil med ett kraftfullt säkerhetssystem. Samsung Knox, som bland annat levereras med nylanserade Galaxy Note9, håller dina uppgifter säkra från ögonblicket du börjar använda din nya mobil. 

Note9 kommer även med biometrisk autentisering, i form av iris-scanner, ansiktsigenkänning och fingeravtrycksläsare, vilket gör den ännu säkrare. För att du ska kunna separera ditt arbete från ditt privatliv finns en funktion som låter dig lagra dina känsliga uppgifter på en skyddad plats. Något som innebär att du kan känna dig trygg med att ta med din mobil till kontoret, förklarar Sargon Demirdag, Samsungs Head of Category Marketing IM.

 Lämna datorn hemma
Tanken med Note9 är att du till och med ska slippa ta med dig din laptop till jobbet. Ansluter du telefonen med en HDMI-adapter till en skärm, startas Samsung DeX och ger dig en PC-liknande upplevelse.

  Samtidigt fortsätter din telefon att fungera som vanligt när den är kopplad till adaptern och du har tillgång till, och kan styra, alla dina appar på skärmen. I Note9:s S Pen har vi integrerat Bluetooth och det innebär att den kan användas som en fjärrkontroll. Den blir alltså ett perfekt verktyg för att bläddra presentationsbilder under ett möte, säger Sargon Demirdag och tillägger:

Du kan också ta anteckningar direkt på den låsta skärmen – en funktion som kommer väl till pass när du snabbt måste få ner en idé eller tanke. 

 Ett revolutionerande kylsystem
För att du ska slippa radera filer och foton från mobilen titt som tätt kommer Note9 med 128 eller 512GB lagringsutrymme. Det går även att stoppa in ett externt minneskort och då få en terabyte i minne. Nu får du alltså plats med allt i telefonen. Note9 kommer även med ett vatten- och kolbaserat kylsystem som är något utöver det vanliga. 

– Vårt Water Carbon Cooling-system gör att du aldrig behöver oroa dig för att telefonen överhettas, vilket gör den till en pålitlig hjälpreda i arbetet. 

Här kan du läsa allt om nya Samsung Galaxy Note9

Artikeln är producerad av Brand Studio i samarbete med Samsung och ej en artikel av Dagens industri

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer