ANNONS:
Till Di.se
START BÖRS DI LIVE BEVAKNINGAR
ANNONS

Innehåll från Samsung

Så enkelt förvandlar du din Note9 till en dator

Tiden då du behövde både en dator och mobiltelefon på jobbet är förbi. Med Samsung DeX kan telefonen användas som en PC med hjälp av en enda kabel – och blir på så sätt ett perfekt arbetsredskap.

Nya kraftfulla Galaxy Note9 – läs mer om hur den kan underlätta ditt jobb

 Samsung DeX låter dig på ett enkelt sätt ta med jobbet var som helst. Allt du behöver göra är att anslutna telefonen till en extern dataskärm. Kopplar du den även till ett tangentbord och en mus har du ett komplett substitut till din dator.

– Samtidigt som DeX-kablen kan fungera som en backup-plan om du glömmer datorn hemma öppnar den också upp för att du helt ska slippa ta med dig datorn till jobbet. Den är extra smidig att ha med sig om du har en dag fullspäckad med möten och inte känner för att kånka runt på en datorväska, säger Sargon Demirdag, Head of Category Marketing IM på Samsung.

 Telefonen fungerar som vanligt
Det är svårt att komma ifrån att vissa saker är enklare att utföra på en dator än en telefon. Att redigera dokument och skicka e-post är bra exempel då många hellre sitter vid ett tangentbord.

– Du arbetar helt enkelt effektivare och blir mer produktiv när du använder Samsung DeX. Samtidigt fortsätter din telefon att fungera som vanligt när den är kopplad till kabeln och du har tillgång till, och kan styra, alla dina appar på skärmen.

 En kraftfull nykomling
Förutom Galaxy S8/S8+, Note8 och S9/S9+ är Samsung DeX kompatibel med Samsungs senaste modell Galaxy Note9. Med ett RAM minne på upp till 8GB och en processor som är 55 procent snabbare än Galaxy Note8:s är den en av de kraftfullaste mobilerna på marknaden just nu. Samsung har även vidareutvecklat sin S Pen som nått nya höjder vad gäller funktioner och möjligheter.

– I Note9 har vi integrerat Bluetooth i pennan, vilket innebär att den kan användas som en fjärrkontroll. När du ansluter telefonen till Samsung DeX kan du enkelt bläddra presentationsbilder med S Pen. Du kan också ta anteckningar direkt på den låsta skärmen – en funktion som kan komma väl till pass på möten eller föreläsningar.

 Sugen på nya Galaxy Note9? Just nu: Få två års försäkring, värde 1290 kronor

Artikeln är producerad av Brand Studio i samarbete med Samsung och ej en artikel av Dagens industri

Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies