ANNONS:
Till Di.se
START BÖRS DI LIVE BEVAKNINGAR
ANNONS

Innehåll från Samsung

Här är mobilen som klarar Fortnite

Spelar du Fortnite tills bilden hackar och telefonen bränner i handen? Kanske behöver du till och med ha med dig en powerbank för att inte riskera att batteriet dör? För att du ska få en spelupplevelse utan krångel kommer nya Samsung Galaxy Note9 med ett större batteri, utökat internminne och mer lagringsutrymme. 


Sugen på nya Samsung Galaxy Note9? Läs mer här och se bilderna

Actionspelet Fortnite har tagit världen med storm det senaste halvåret och såväl unga som gamla har lockats in i dess beroendeframkallande universum. Men när du släpps ner på en öde ö med målet att överleva längre än motståndarna finns inte utrymme för krånglande teknik. Med ett RAM minne på upp till 8GB och ett batteri på 4000 mAh är Samsung Galaxy Note9 en riktigt bra gamingtelefon. 

– Genom att utveckla ett revolutionerande vatten- och kolbaserat kylsystem har vi även ökat Note9:s kylningskapacitet. Nu behöver du aldrig oroa dig för att telefonen överhettas, berättar Sargon Demirdag, Head of Category Marketing IM på Samsung.   

 Note-seriens största skärm
Han förklarar att Galaxy Note9:s 6.4 tums stora Super AMOLED-skärm, i kombination med inbyggda högtalare som är kalibrerade av AKG, ger multimedia-upplevelser som är något utöver det vanliga. Samtidigt justeras kontrasten automatiskt baserat på vilket ljus du har där du befinner dig. Vare sig du är inomhus eller utomhus kommer du alltid att se klara och tydliga detaljer. 

– Du får alltså en spelupplevelse som är lika bra ute i solen som hemma i soffan. Om du känner för att spela Fortnite på en ännu större skärm kan Note9 enkelt förvandlas till en dator. Allt du behöver göra är att ansluta telefonen med en HDMI-adapter till en dataskärm, mus och tangentbord varpå Samsung DeX startas som ger dig en PC-liknande upplevelse. 

 Allt får plats i telefonen
Processorn i Galaxy Note9 är 55 procent snabbare än Galaxy Note8 och med 128 eller 512GB lagringsutrymme sätter telefonen en ny standard. Utrymmet kan dock variera beroende på förinställda appar. 

– Du har även möjligheten att stoppa in ett externt minneskort i din Note9 och då få en terabyte i minne. Det här innebär att allt får plats på telefonen – från appar och spel till foton och filer. 

 Sugen på nya Samsung Galaxy Note 9? Läs mer här och se bilderna

Artikeln är producerad av Brand Studio i samarbete med Samsung och ej en artikel av Dagens industri

Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies