1515
Innehåll från SamsungAnnons

En helhetslösning för företagets mobilitet

Dagens mobilitet inom företagsvärlden kräver mobila enheter och mjukvarulösningar som gör att vi kan utföra vårt arbete var vi vill, med hög tillförlitlighet och med säker anpassning till företagets verksamhet och data. Genom att välja Samsung Enterprise Edition till ditt företag får du en en lösning där du garanteras lång tillgänglighet, hög säkerhet och en stor möjlighet till anpassning av enheterna.

Den digitala utvecklingen har gett oss helt nya möjligheter när det kommer till mobilitet och hur vi kommunicerar. Vi vill idag ha en flexibel mobillösning där vi kan sköta vårt privatliv och vårt arbetsliv oavsett var vi befinner oss. En mobiltelefon eller surfplatta där vi kan spara våra semesterbilder och använda vårt privata bank-id och samtidigt hantera och lagra känslig företagsinformation och medverka i videomöten. 

– Dagens mobila arbetssätt kräver andra säkerhetslösningar än tidigare samtidigt som enheterna ska vara enkla att hantera för både användaren och företaget. Enheterna behöver kunna vara uppkopplade till publika nätverk men samtidigt skydda företags viktiga data från cyberrisker. För enheter inom Samsung Enterprise Edition kan vi garantera fyra års kontinuerliga säkerhetsuppdateringar och Samsungs mobila plattform har vid flera tillfällen rankats av Gartner som den säkraste plattformen, säger Christian Kyllerman, Product Manager Samsung Mobile B2B.

Knox Suite, en mjukvarulösning som ingår till enheterna inom Enterprise Edition, innehåller säkerhetslösningar som kan hjälpa företagen att skydda sin företagsdata. Exempelvis genom att separera företagsdelen i enheten så att allt som har med företagets data att göra kräver en extra kod. Det finns dessutom flera andra smarta lösningar som drar nytta av Samsung Knox plattform. I Knox Suite ingår även Samsung E-FOTA, där företagen ges möjlighet att styra mjukvaruppdateringarna på sina enheter. Det går att begränsa uppdateringarna och säkerställa att företagets verksamhetskritiska applikationer är kompatibla med de nya uppdateringarna innan man rullar ut dem på företagets enheter. Allt för att höja säkerheten på enheterna och samtidigt garantera att verksamheten inte påverkas.

Samsung Enterprise Edition består idag av åtta smartphones och surfplattor. Med kraftfulla processorer och batterier får du den snabbhet du behöver och en enhet som klarar hela arbetsdagen. 

– Det finns många mobiler där vissa serier bara ”lever” i ett år, något som skapar problem hos många företag. Därför garanterar vi två års tillgänglighet av de enheter du väljer från det globala lanseringsdatumet. Vi vet att många företag och myndigheter exempelvis vill testa mobilernas funktionalitet kopplat till organisationens verksamhet innan man bestämmer sig för modell.  Två års garanterad tillgänglighet från lansering ökar möjligheten till enhetliga livscykler över längre tid än vad som tidigare varit normen inom branschen, berättar Christian Kyllerman.

Info om Samsung
Samsung är världens största mobiltillverkare. Den positionen måste självklart förtjänas, och vi tror att det beror på att vi gillar öppenhet och friheten att välja. Det är därför våra enheter och ekosystem är öppna, även för tredje part. Vi brinner för teknisk innovation som ger människor frihet, öppenhet och oändliga möjligheter. Så oavsett om du är student, ensamstående förälder, affärsperson eller flagshipnörd kan du hitta något som passar dig hos Samsung. 

Samsung.se

 

Mer från Samsung

Artikeln är producerad av Brand Studio i samarbete med Samsung och ej en artikel av Dagens industri

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?